Szállítási feltételek

Elektronikus minősítő tanúsítvány

Webáruházunkban kétféle módon vehető át a megrendelt termék:

 • futáros házhozszállítással
 • személyes átvétellel

A megrendelt termékek házhozszállítását a GLS Futárszolgálat (http://www.gls-hungary.com/) végzi. A személyes átvétel partnercégünkön (Hotelinfo Kft.) keresztül zajlik.

A raktárunkban levő termékek szállítási határideje a megrendelés automatikus visszaigazolásától számított 3 munkanap. A szállítás határideje előre utalás esetén az átutalás idejével módosul, azaz az Avonlea Média Kft. pénzforgalmi számláján való jóváírástól számítandó.

Az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldünk a kézbesítés várható időpontjáról. A megrendelt csomag kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésénél, ahol napközben elérhető. (Ha például ebben az időszakban nem tartózkodik lakcímén, szállítási címként célszerű - amennyiben van rá lehetősége - munkahelyi címet megadni.) A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Személyes átvételre partnercégünk, a Hotelinfo Kft. üzletében (1056 Budapest, Váci utca 78-80., telefon: +36 1 266 3741) hétfőn és szerdán 9:00 és 15:00 óra között, kedden 11:00 és 16:00 óra között, csütörtökön és pénteken 12:00 és 18:00 óra között van lehetőség. A rendelés feldolgozásáról és az átvétel lehetőségéről az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldünk. Kérjük, személyes átvételhez hozza magával a megrendelés azonosítóját, valamint személyazonosító okmányát.

DVD rendelése esetén a rendelés feldolgozása után 2 órán belül, de maximum 5 munkanapon belül átvehető a csomag. A könyvet tartalmazó rendelések legfeljebb 5 munkanapon belül kerülnek átadásra az átvevőhelynek, ezt követően lehetséges a személyes átvétel.

Külföldre kizárólag Ausztriába, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába áll módunkban rendelést teljesíteni a futárszolgálat segítségével.

FIGYELEM! HungaryCard-akció! Amennyiben rendelését személyesen veszi át, úgy 10% kedvezményre jogosult a Hotelinfo Kft. által forgalmazott bármelyik HungaryCardból. A kedvezmény igénybevételéhez elegendő, hogy az Avonlea Média rendelését személyesen vegye át, egyéb igazolásra nincs szükség. A kedvezmény a rendelés átvételekor érvényes, utólag nem használható fel.

Szállítási, kezelési díjaink

Szállítási díjunk magyarországi szállítás esetén rendelési értéktől függően:

 • 0 - 9999 Ft: 990 Ft
 • 10.000 - 19.999 Ft: 790 Ft
 • 20.000 - 29.999 Ft: 590 Ft
 • 30.000 - 39.999 Ft: 390 Ft
 • 40.000 Ft felett : ingyenes

Ausztriába, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába szállítás esetén a díj 5800 Ft értékhatártól függetlenül, maximum 2 kg-os súlyig. 2 kg-nál nagyobb súlyú küldemény esetén a szállítási díj súlytól és a kiszállítási helytől függ, egyedi megállapodás alapján.

Az értékhatárok a megrendelt áru ÁFA-val növelt összegére vonatkoznak.

Személyes átvétel esetén 9.999 Ft rendelési értékig 190 Ft kezelési költséget számolunk fel, 9.999 Ft felett nincs kezelési költség. A kezelési költség a megrendeléskor a rendeléssel együtt fizetendő, azt a számla végösszege tartalmazza.

Fizetési feltételek

Boltunkban többféleképpen fizethet.

 • készpénzzel az áru átvételekor a futárnak (készpénzes utánvétel)
 • banki átutalással a rendelés leadása után (banki előreutalás)
 • bankfiókban készpénz befizetésével a rendelés leadása után (bankfiókos befizetés)
 • online bankkártyás fizetéssel (MasterCard, Visa, Visa Electron, illetve Maestro bankkártyát fogad el a fizetőrendszerünk.)

Az utánvétel díja rendelési értéktől függetlenül 390 Ft, a bankfiókban való befizetés díja rendelési értéktől függetlenül 289 Ft. Banki előreutaláskor, illetve bankkártyás fizetés esetén nem számítunk fel külön díjat a fizetésre. A CIB Bank fiókjairól itt tájékozódhat, amennyiben bankfiókban szeretné befizetni a rendelés értékét. Banki átutaláskor, bankfiókos befizetéskor a megrendelés azonosítóját írja be az utalás, befizetés „közlemény” rovatába. Amennyiben a megrendelő banki átutalást választ megrendeléskor, de ennek ellenére bankfiókban fizeti be a rendelés értékét, a rendelést nem szállítjuk le mindaddig, amíg a bankfiókba való befizetéssel járó díjat (289 Ft) is ki nem egyenlíti. Erről figyelmeztető e-mailt küldünk az így eljáró megrendelőnek.

Személyes átvétel esetén előzetes fizetés (banki átutalás, bankfiókos befizetés vagy online bankkártyás fizetés) szükséges, a csomag átvételekor nincs lehetőség fizetésre.

Külföldre szállítás esetén utánvételes, bankfiókban befizetéses, illetve banki átutalásos fizetésre nincs mód, a rendelés értékét rendeléskor kell kiegyenlíteni online bankkártyás fizetéssel forintban.