Avonlea Média Webáruház

Váratlan utazás - A teljes első évad díszdobozos DVD-csomag

A magyar televízió műsorából ismerős híres kanadai filmsorozat, Sara és Hetty néni története, a Váratlan utazás még kapható magyar nyelvű DVD-n az Avonlea Média Kft. forgalmazásában.

a DVD-csomag képe
szélesvásznú, felújított változat
Gyönyörűek a színek, élesebb, tisztább a kép a TV-ben látott régebbi változathoz képest, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek.
eredeti magyar szinkron
A felújított kép mellé a már jól ismert eredeti szinkron került, ami egy kis zajszűrésen esett át, így a TV-s változatnál tisztább hangot élvezhetnek a DVD vásárlói.
eredeti angol hang
A magyar rajongók a színészek eredeti hangját is megismerhetik.
magyar és angol felirat
Magyar és angol felirat segít, ha a sorozatot eredeti hanggal szeretné nézni.
extrák
A négy, magyarul feliratozott kisfilm betekintést nyújt a sorozat készítésének hátterébe, a kulisszák mögé, hogy még jobban megismerhesse kedvenc filmsorozatát.

Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot most!


Édesapja üzleti problémái miatt Sara Stanley elhunyt édesanyja rokonaihoz, a King családhoz kerül a bájos Avonlea városába, a kanadai Prince Edward-szigetre. A család tagjai eleinte idegenkedve fogadják az új jövevényt. A vénlány Hetty King csak egy kötelességet lát benne, amit teljesítenie kell néhai húga felé, unokatestvérei, a beképzelt Felicity és a kópé Felix sem fogadják jó szívvel a kislányt, de végül Sara új barátságokat köt és mindenki szívébe belopja magát.

A sorozatban több felejthetetlen Lucy Maud Montgomery-karakterrel is találkozhatunk, akiket a néző az Anne-minisorozatból már ismerhet. Ilyen például Marilla Cuthbert vagy Rachel Lynde.


Sara, a King család, illetve Avonlea lakóinak romantikus, bájos, komikus történetei az egész családnak jó szórakozást biztosítanak. Akik pedig már a TV-ből jól ismerik a történetet, most a TV-változatnál jobb minőségben szerezhetik be kedvencüket.

a kiadvány hátulja a négy lemez a tokban a kiadvány tokja

Szélesvásznú, felújított változat

A felújítás miatt gönyörűek lettek a színek, élesebb, tisztább lett a kép, felismerhetőek korábban kivehetetlen részletek, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek, ég és föld a különbség a TV-ben látott régebbi és a felújított változat között.

A régi és a felújított változat közötti különbség szépen látszik A régi és a felújított változat közötti különbség szépen látszik A régi és a felújított változat közötti különbség szépen látszik

Avonlea Média

Az Avonlea Média Kft. 2010 februárjában alakult az Anne of Green Gables (Anna) című kanadai minisorozat, valamint a későbbiekben a nagy sikerű Váratlan utazás (Road to Avonlea) című kanadai sorozat magyarországi terjesztése, forgalmazása céljából.

A privát életben Kozák Zsolt ügyvezető, tulajdonos több mint 15 éve készíti és üzemelteti az Avonlea.hu oldalt, ami a Váratlan utazás rajongók magyar nyelvű weboldala. Az utóbbi évek során rendkívül jó kapcsolatot tudott kialakítani mind a Sullivan Entertainmenttel, mind magával Kevin Sullivannel személyesen is, akivel a való életben is több alkalommal találkozott. Bízunk benne, hogy cégünk vásárlóink szemében hiteles képviselője a Sullivan Entertainment termékeinek.

Webáruházunkról

Webáruházunk 2010. óta több ezer rendelést teljesített, a DVD-ket raktárról szállítjuk pár napon belül kézbesítésre kerülnek a megrendelt termékek. Kényelmes fizetési megoldásként a bankkártyás fizetést támogatjuk és ajánljuk, de lehetőség van átutalással vagy utánvéttel is fizetni. Webáruházunk 2048 bites kulcsméretű SSL-titkosítást használ a böngésző és a webáruház közötti csatorna titkosítására, így adatai biztonságban utaznak az Interneten, amikor a rendelését leadja. A rendelést partnerünk, a GLS futár szállítja házhoz, de budapesti vásárlóink akár személyesen is átvehetik azt a Belvárosban partnercégünknél.

Webáruházunkat a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület webshop minősítő rendszere, a Vedd a neten! megbízható webáruháznak minősítette.VÉGKIÁRUSÍTÁS! A Váratlan utazás DVD-csomagból több nem készül, webáruházunk a raktárkészletek erejéig árulja a DVD-t. Készleteink kifogyása után a termék többet nem lesz kapható! Szerezze be még ma a DVD-t, amíg még kapható!

Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot most!

Vásárlóink véleménye

Köszönöm szépen a pontos és precíz tájékoztatást, megkaptam a csomagot.
Tímea, Budapest

Ezúton szeretném megköszöni a gyors ügyintézést a mai napon már kézhez is kaptam a VU első évadának díszkiadását. Valóban kimagasló minőségű lett az újra feldolgozott kiadás.
Tamás, Iván

Köszönetet szeretnénk mondani a gyors és könnyű ügyintézésért amivel eljuttatták hozzánk a DVD csomagot. A folyamatos tájékoztatásuk, az igen rövid átfutási idő, weboldaluk információdús, mégis áttekinthető szervezése példaértékű. Minden jót kívánunk további tevékenységükhöz, köszönettel:
Gabriella, Hódmezővásárhely

A csomagot a mai napon átvettem a futártól. Köszönöm szépen a gyors és zökkenőmentes ügyintézést.
Katalin, Budapest

Partnereink