A rendelés menete

A megvásárolni kívánt termék oldalán a megrendelő űrlap kitöltésével tudod leadni a rendelésed.

  1. Válaszd ki a szállítási módot!
  2. Válaszd ki a fizetési módot!
  3. Add meg a neved és e-mail-címed!
  4. Add meg a számlázási adataidat!
  5. Ha a szállítási címed ettől eltérő, add meg a szállítási címed!
  6. A rendelés ellenőrzése: a megrendelés leadása előtt még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, javíthatod az esetleges adatbeviteli hibákat, illetve megjegyzést is küldhetsz a megrendeléssel.
  7. A „Rendelés leadása” gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésedet.
  8. Online bankkártyás fizetés választása esetén a fizetés végrehajtása.
  9. E-mailben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kapsz.

A szerződési nyilatkozatának megtételekor – azaz a megrendeléssel – kifejezetten tudomásul veszed, hogy nyilatkozatod fizetési kötelezettséget von maga után.

Kérjük, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a megrendelt termék. Különösen fontos a telefonszám és az e-mail-cím pontos megadása, ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése. Amennyiben nem kapsz 1-2 órán belül automatikus visszaigazolást e-mailben, úgy ellenőrizd a postafiókodhoz tartozó tárhely telítettségét, esetleg a kéretlen levelek (spam) gyűjtésére szolgáló mappát. A hibásan megadott adatokból származó szállítási problémákért a semmilyen felelősséget nem vállalunk, az emiatt keletkező költségek teljes egészében a megrendelőt terhelik.