Szállítási feltételek

A weboldalunkon keresztül megrendelt termékek háromféle módon vehetők át:

  • futáros házhoz szállítással
  • személyes átvétellel GLS CsomagPontban
  • személyes átvétellel, Budapesten, partnercégünknél

A megrendelt termékek házhoz szállítását a GLS Futárszolgálat (http://www.gls-hungary.com/) végzi. A személyes átvételre az ország több száz GLS CsomagPontjában, illetve Budapesten partnercégünkön (Hotelinfo Kft.) keresztül van lehetőség.

A raktárunkban levő termékek szállítási határideje a megrendelés automatikus visszaigazolásától számított 5 munkanap. A szállítás határideje előre utalás esetén az átutalás megérkezésétől, azaz az Avonlea Média Kft. pénzforgalmi számláján való jóváírástól számítandó.

Futáros házhoz szállítás esetén az általad megadott e-mail-címre értesítést küldünk a kézbesítés várható időpontjáról. A megrendelt csomag kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik. (Ennél pontosabb szállítási időpont megadására nincs lehetőség, az minden esetben a kiszállítást végző GLS Futárszolgálattól függ.) Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésednél, ahol napközben elérhető vagy. (Ha például ebben az időszakban nem tartózkodsz lakcímeden, szállítási címként célszerű – amennyiben van rá lehetőség – munkahelyi címed megadni.) A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Személyes átvételre GLS CsomagPontban az adott CsomagPont nyitvatartási idejében az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül van lehetőség érvényes személyi okmány bemutatásával. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethetsz számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

Budapesti személyes átvételre partnercégünknél, a Hotelinfo Kft. üzletében (1056 Budapest, Váci utca 78-80., telefon: +36 1 266 3741) hétfőn és szerdán 9:00 és 15:00 óra között, kedden 11:00 és 16:00 óra között, csütörtökön és pénteken 12:00 és 18:00 óra között van lehetőség. A rendelés feldolgozásáról és az átvétel lehetőségéről az általad megadott e-mail-címre értesítést küldünk. Kérjük, személyes átvételhez hozd magaddal a megrendelés azonosítóját, valamint személyazonosító okmányodat. A rendelés feldolgozása után 2 órán belül átvehető a csomag. Arról, hogy rendelésed mikortól vehető át, e-mailben értesítést küldünk.

Külföldre kizárólag Ausztriába, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába áll módunkban rendelést teljesíteni a futárszolgálat segítségével.

FIGYELEM! HungaryCard-akció! Amennyiben rendelésedet személyesen veszed át partnercégünknél, úgy 10% kedvezményre vagy jogosult a Hotelinfo Kft. által forgalmazott bármelyik HungaryCardból. A kedvezmény igénybevételéhez elegendő, hogy az Avonlea Média rendelésed személyesen vedd át, egyéb igazolásra nincs szükség. A kedvezmény a rendelés átvételekor érvényes, utólag nem használható fel.

Szállítási, kezelési díjaink

Szállítási díjunk magyarországi futáros házhoz szállítás vagy GLS CsomagPontban átvétel esetén: 1290 Ft.

Ausztriába, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába történő szállítás esetén a díj 6200 Ft értékhatártól függetlenül, maximum 2 kg-os súlyig. 2 kg-nál nagyobb súlyú küldemény esetén a szállítási díj súlytól és a kiszállítási helytől függ, egyedi megállapodás alapján.

Személyes, partnercégünk irodájában történő átvétel esetén szállítási díjat nem számítunk fel.

Fizetési feltételek

A Weboldalon keresztül megrendelt termékekért az alábbi módokon fizethetsz.

  • készpénzzel vagy egyes GLS CsomagPontokban bankkártyával az áru átvételekor (utánvét)
  • banki átutalással, bankfiókban készpénz befizetésével a rendelés leadása után (banki előreutalás)
  • online bankkártyás fizetéssel a rendelés közben (MasterCard, Visa, Visa Electron, illetve Maestro bankkártyát fogad el a fizetőrendszerünk.)

Az utánvét díja rendelési értéktől függetlenül 490 Ft. Banki előreutaláskor, illetve bankkártyás fizetés esetén nem számítunk fel külön díjat a fizetésre. A CIB Bank fiókjairól itt tájékozódhatsz, amennyiben bankfiókban szeretnéd befizetni a rendelés értékét.  Banki átutaláskor, bankfiókos befizetéskor a megrendelés azonosítóját írd be az utalás, befizetés „közlemény” rovatába.

Személyes, partnercégünk irodájában történő átvétel esetén előzetes fizetés (banki átutalás, bankfiókos befizetés vagy online bankkártyás fizetés) szükséges, a csomag átvételekor nincs lehetőség fizetésre.

Külföldre szállítás esetén utánvétes, bankfiókban való befizetéses, illetve banki átutalásos fizetésre nincs mód, a rendelés értékét rendeléskor kell kiegyenlíteni online bankkártyás fizetéssel, forintban.