Váratlan utazás – A teljes első évad díszdobozos DVD-csomag 2017-05-05T00:50:04+00:00

Váratlan utazás – A teljes első évad díszdobozos DVD-csomag

A magyar televízió műsorából ismerős híres kanadai filmsorozat, Sara és Hetty néni története, a Váratlan utazás még kapható magyar nyelvű DVD-n az Avonlea Média Kft. forgalmazásában.

a DVD-csomag képe
szélesvásznú, felújított változat
Gyönyörűek a színek, élesebb, tisztább a kép a TV-ben látott régebbi változathoz képest, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek.
eredeti magyar szinkron
A felújított kép mellé a már jól ismert eredeti szinkron került, ami egy kis zajszűrésen esett át, így a TV-s változatnál tisztább hangot élvezhetnek a DVD vásárlói.
eredeti angol hang
A magyar rajongók a színészek eredeti hangját is megismerhetik.
magyar és angol felirat
Magyar és angol felirat segít, ha a sorozatot eredeti hanggal szeretné nézni.
extrák
A négy, magyarul feliratozott kisfilm betekintést nyújt a sorozat készítésének hátterébe, a kulisszák mögé, hogy még jobban megismerhesse kedvenc filmsorozatát.
Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot MOST!

Édesapja üzleti problémái miatt Sara Stanley elhunyt édesanyja rokonaihoz, a King családhoz kerül a bájos Avonlea városába, a kanadai Prince Edward-szigetre. A család tagjai eleinte idegenkedve fogadják az új jövevényt. A vénlány Hetty King csak egy kötelességet lát benne, amit teljesítenie kell néhai húga felé, unokatestvérei, a beképzelt Felicity és a kópé Felix sem fogadják jó szívvel a kislányt, de végül Sara új barátságokat köt és mindenki szívébe belopja magát.

A sorozatban több felejthetetlen Lucy Maud Montgomery-karakterrel is találkozhatunk, akiket a néző az Anne-minisorozatból már ismerhet. Ilyen például Marilla Cuthbert vagy Rachel Lynde.

Sara, a King család, illetve Avonlea lakóinak romantikus, bájos, komikus történetei az egész családnak jó szórakozást biztosítanak. Akik pedig már a TV-ből jól ismerik a történetet, most a TV-változatnál jobb minőségben szerezhetik be kedvencüket.

a kiadvány hátulja    a négy lemez a tokban    a kiadvány tokja

Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot MOST!

Szélesvásznú, felújított változat

A felújítás miatt gyönyörűek lettek a színek, élesebb, tisztább lett a kép, felismerhetőek korábban kivehetetlen részletek, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek, ég és föld a különbség a TV-ben látott régebbi és a felújított változat között.

A régi és felújított változat közötti különbség    A régi és felújított változat közötti különbség    A régi és felújított változat közötti különbség

Avonlea Média

Az Avonlea Média Kft. 2010 februárjában alakult az Anne of Green Gables (Anna) című kanadai minisorozat, valamint a későbbiekben a nagy sikerű Váratlan utazás (Road to Avonlea) című kanadai sorozat magyarországi terjesztése, forgalmazása céljából.

A privát életben Kozák Zsolt ügyvezető, tulajdonos közel 20 éve készíti és üzemelteti az Avonlea.hu oldalt, ami a Váratlan utazás rajongók magyar nyelvű weboldala. Az utóbbi évek során rendkívül jó kapcsolatot tudott kialakítani mind a Sullivan Entertainmenttel, mind magával Kevin Sullivannel személyesen is, akivel a való életben is több alkalommal találkozott. Bízunk benne, hogy cégünk vásárlóink szemében hiteles képviselője a Sullivan Entertainment termékeinek.

Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot MOST!

Weboldalunkról

Weboldalunkon keresztül 2010. óta több ezer rendelést adtak le vásárlóink, a DVD-ket raktárról szállítjuk pár napon belül kézbesítésre kerülnek a megrendelt termékek. Kényelmes fizetési megoldásként a bankkártyás fizetést támogatjuk és ajánljuk, de lehetőség van átutalással vagy utánvéttel is fizetni. Webszerverünk 2048 bites kulcsméretű SSL-titkosítást használ a böngésző és a weboldal közötti csatorna titkosítására. A kapcsolat titkosításához a legmagasabb fokú védelmet biztosító ún. kiterjesztett ellenőrzésű (Extened Validation – EV) tanúsítványt használjuk. Így adataid biztonságban utaznak az Interneten, amikor a rendelésed leadod vagy csak egyszerűen böngészed oldalunkat. A rendelést partnerünk, a GLS futár szállítja házhoz, de budapesti vásárlóink akár személyesen is átvehetik azt a Belvárosban partnercégünknél vagy számod GLS CsomagPontban.

EV SSL tanúsítvány bankkártyás vásárlás lehetséges

Vásárlóink véleménye

„Köszönöm szépen a pontos és precíz tájékoztatást, megkaptam a csomagot.”
Tímea, Budapest

„Ezúton szeretném megköszöni a gyors ügyintézést a mai napon már kézhez is kaptam a VU első évadának díszkiadását. Valóban kimagasló minőségű lett az újra feldolgozott kiadás.”
Tamás, Iván

„Köszönetet szeretnénk mondani a gyors és könnyű ügyintézésért amivel eljuttatták hozzánk a DVD csomagot. A folyamatos tájékoztatásuk, az igen rövid átfutási idő, weboldaluk információdús, mégis áttekinthető szervezése példaértékű. Minden jót kívánunk további tevékenységükhöz, köszönettel:”
Gabriella, Hódmezővásárhely

„A csomagot a mai napon átvettem a futártól. Köszönöm szépen a gyors és zökkenőmentes ügyintézést.”
Katalin, Budapest

„Eme üzeneten keresztül szeretnék önöknek köszönetet mondani a legutóbb rendelt Váratlan utazás teljes első évadáért, amely szerencsésen és sértetlenül megérkezett címemre. Már rég óta szerettem volna ezzel édesanyámnak kedveskedni és most végre összejött a dolog ami nagy örömmel tölt el.”
Imre, Szlovákia

Partnereink

fizetési partnerünk a Barion    partnerünk a SalesAutopilot

A DVD-csomag megrendelése

Mennyiség: 9 490   db 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási és fizetési módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: személyes adatok

Kérjük, add meg vezetékneved!
Kérjük, add meg keresztneved!
Kérjük, add meg e-mail-címed!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, add meg a mobil telefonszámod!
Kérjük, add meg a telefonszámod!

4. LÉPÉS: számlázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, add meg a várost!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

5. LÉPÉS: szállítási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, add meg a telefonszámodat!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket!

Teendőid:

  1. Válaszd ki a szállítási módot!
  2. Válaszd ki a fizetési módot!
  3. Add meg a neved és e-mail-címed!
  4. Add meg a számlázási adataidat. Amennyiben számlázási és szállítási címed egyezik, munkahelyi kiszállítás, céges szállítási cím esetén mindenképpen add meg a cég nevét is, hogy a futár biztosan megtalálja a címet.
  5. Ha a szállítási címed ettől eltérő, add meg a szállítási címed! Munkahelyi kiszállítás, céges szállítási cím esetén mindenképpen add meg a cég nevét is, hogy a futár biztosan megtalálja a címet.
  6. Kattints az űrlap alján a piros gombra, ezzel leadod a rendelésed!

Kérjük, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a megrendelt termék. Különösen fontos a telefonszám és az e-mail-cím pontos megadása, ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése. Amennyiben nem kapsz 1-2 órán belül automatikus visszaigazolást e-mailben, úgy ellenőrizd a postafiókodhoz tartozó tárhely telítettségét, esetleg a kéretlen levelek (spam) gyűjtésére szolgáló mappát.

Mi történik azután, hogy a piros gombra kattintva leadom a rendelésem? 2017-04-19T20:53:12+00:00

Automatikus e-mailt küldünk, melyben visszaigazoljuk a rendelésed a megadott adatokkal. Amennyiben bankkártyás fizetést vagy utánvétet választottál, úgy a visszaigazoló e-mailben számládat is elküldjük elektronikus formában. Banki előreutalás esetén a számlát az utalás beérkezése után küldjük.

(Ha bankkártyás fizetést választottál, a rendelés visszaigazolása előtt még átirányítunk a Barion fizető oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártya adataidat és ki kell fizetned a rendelést. Rendelésed csak a sikeres kártyás fizetés után lesz érvényes.)

Mi a tennivalóm a rendelés leadása után? 2017-03-25T01:13:33+00:00

Amennyiben banki előreutalásos fizetést választottál, úgy kérünk, a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra utald el a rendelés teljes összegét (szállítási díjjal együtt).

Más tennivalód egyelőre nincs. 1-2 munkanapon belül e-mailben értesítünk a futár várható érkezéséről, ha futáros rendelést választottál, illetve a személyes átvétel lehetőségéről, ha azt választottad.

Mikor kapom meg a rendelt terméket? Melyik nap, hánykor szállítja ki a futár? 2017-04-11T02:34:54+00:00

Rendeléstől számított 5 munkanapon belül (átlagosan 2-3 munkanapon belül) leszállítjuk a rendelt terméket. A futár munkanapokon napközben 8-17h között szállítja ki a rendelést, ezért kérjük, olyan címet adj meg szállítási címnek, ahol napközben elérhető vagy. A kiszállítás pontos időpontjára nincs ráhatásunk, az a futártól függ. Ha a rendelési megjegyzésben üzensz a futárnak, az üzenetet átadjuk neki. Sajnos azt már nem tudjuk garantálni, hogy a futár be is tartja a kérést. Automatikus e-mailben tájékoztatunk arról, ha a csomagot átadtuk a futárnak, a csomag kézbesítése az átadás utáni munkanapon esedékes.

Kérhetsz SMS-es előértesítést a szállítás várható időpontjáról, illetve kérhetsz telefonos értesítést is. Ez esetben 1 órával a kézbesítés előtt felhíva futár.

Miért kötelező a telefonszámomat megadni? 2017-04-11T02:37:13+00:00

Azért, hogy probléma esetén a futár tudjon egyeztetni Veled. Telefonszám hiányában, ha a futár bármilyen okból nem találja a szállítási címet, nem fog tudni Tőled segítséget kérni, meghiúsulhat a kézbesítés. Nekünk is szükséges a telefonszámod, amennyiben a rendeléseddel kapcsolatban valamiért gyorsan fel kellene vennünk Veled a kapcsolatot.

Kérjük, hogy lehetőleg mobilszámot adj meg!

Természetesen szükséges a telefonszámod akkor is, ha SMS-es előértesítést vagy telefonos értesítést kérsz a futártól.