Hamarosan jön!

Ismered a Váratlan utazás című kanadai családi sorozatot? Hetty néni, Sara Stanley neve, Avonlea városa vagy a Prince Edward-sziget ismerősen hangzik neked?

Kozák Zsolt vagyok, 20 éve szerkesztem a sorozat rajongói oldalát, az Avonlea.hu weboldalt. Részt vettem nemzetközi rajongói találkozókon, jártam forgatási helyszíneken, találkoztam színészekkel, sőt a sorozat atyját, Kevin Sullivant is személyesen ismerem. Élményeimből egy könyvet írtam, melyben a forgatásokról, a színészekről, a sorozat hátteréről lehet megtudni számos érdekességet.

Ez a könyv hamarosan meg is fog jelenni, a nyomdai előkészítése zajlik jelenleg.

Iratkozz fel az értesítőre, hogy első kézből értesülj a megjelenéséről, illetve a megjelenéssel kapcsolatos hírekről, információkról!

Iratkozz fel az értesítőre!

Kérlek, ezt a mezőt legyél szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt legyél szíves kitölteni!
Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fent megadott személyes adataimat az Avonlea Média Kft., mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy számomra Kozák Zsolt Váratlan utazás könyvével kapcsolatos híreket, információkat küldjön. A gombra kattintással megerősítem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.