Kozák Zsolt, az Avonlea.hu és az Avonlea Média Kft. bemutatta:

22. VÁRATLAN UTAZÁS-TALÁLKOZÓ

2019. május 25-én, szombaton újból megrendezésre került a sorozat magyar rajongóinak nagy sikerű összejövetele, a Váratlan utazás-találkozó.

2019. május 25-e, szombat: 22. Váratlan utazás-találkozó.  Budapesten az OKISZ Inkubátorházban találkoztunk, a program délelőtt 11 órakor kezdődött és a legkitartóbbakkal este fél 7-ig maradtunk. Összesen 49 ember vett részt az összejövetelen.

A találkozó fő témáját, apropóját a legutóbbi, áprilisi utazásom adta. Torontóban jártam, az amerikai, kanadai barátaimmal találkoztam, illetve meglátogattam néhány forgatási helyszínt is és friss fényképeket, rövid videókat készítettem azokról. Erről az útról számoltam be a résztvevőknek. A fő prezentáció előtt egy kis összefoglalót tartottam a korábbi útjaimról, színészekkel való találkozásaimról az új résztvevőknek. Az összejövetel, illetve a prezentációk alatt nem csak képeket néztünk, de sztorizgattam, érdekességeket is meséltem a sorozat hátteréről, illetve a sorozat rajongói kérdezgettek a Váratlan utazással, a színészekkel és Kanadával kapcsolatban. Fantasztikus élmény volt látni a csillogó szemeket, az érdeklődő tekinteteket, a mosolygós arcokat.

A fényképes beszámoló után még jutott idő egy Váratlan utazás-kvízre is, melyben 20 kérdésre kellett a résztvevőknek válaszolniuk. Voltak könnyebb, de nehezebb, érdekesebb kérdések is. Ezenkívül a hosszú szünetekben és a prezentációk után lehetőség volt beszélgetni, ismerkedni is. Valamint enni-, inni. ;) A résztvevők házi sütésű finomságokat is hoztak magukkal, több sütit is megkóstolhattunk. Sőt én Kanadából vittem kóstolónak juharszirupot, juharszirupból készült vajat, kekszet és juharsziruppal bevont popcornt.

Már a korábbi, 2018 őszi találkozón is számos új embert ismerhettem meg, a mostani összejövetelre is érkeztek új emberek.

A visszajelzések alapján most is nagyon jól érezték magukat a résztvevők.

„Ez volt az első találkozó, amin részt vettem, nem voltak elvárásaim, egyszerűen csak azért mentem, hogy jól érezzem magam olyan emberekkel, akikkel van egy közös érdeklődési pontunk. Nem csalódtam. Miskolcról utaztam fel egyedül, és mivel korán megérkeztem még picit a székek pakolásban is tudtam segíteni. Szinte rögtön beszélgetni kezdtem egy kedves lánnyal, Bogival, máris nem éreztem azt, hogy egyedül vagyok, nem ismerek senkit. A Te élménybeszámolód is lenyűgöző volt, remélem nem haragszol, ha azt mondom, kicsit irigy vagyok. Majdnem végig maradtam, élveztem minden percét. Csodálatos, ahogy életben tartod a sorozatot!” — Orsi

„Tényleg szuper volt a találkozó. Már nagyon vártam, hogy részt vehessek. Rengeteget dolgozom én is, így egy üdítő színfolt volt számomra ebben a rohanó világban ez a nap. Rengeteg energiát fektettél a találkozóba. Nagyon klasszul összeszedted a dolgokat! Fantasztikus volt a hangulat. Gyönyörű helyeken jártál! És… köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk.” — Bogi

Hangulatvideó az összejövetelről

Adatvédelmi okokból a Vimeo részére engedélyezni kell a betöltődést. További részletek az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Engedélyezem

Fotók a találkozóról

A galéria teljes képernyős módba rakható asztali böngészőn és mobil nézetben is. Mobiltelefonon a képek között „söpréssel” is lehet váltani, nem csak a nyilakat tapogatva. Több képhez felirat is tartozik, ami viszont mobiltelefonon alap esetben ki van kapcsolva. A feliratot az idézőjellel lehet bekapcsolni. A középső nyíl gombbal a slideshow indítható el vagyis a képek pár másodpercenként váltakoznak.