Biztonság2018-07-08T12:34:15+00:00

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”20px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”underline solid” sep_color=””]

Biztonság

[/fusion_title][fusion_text]

Weboldalunkon nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Oldalunk kizárólag biztonságos csatornán, SSL-titkosítás által védett úgynevezett https protokollon keresztül böngészhető. A Google is erősen javasolja a protokoll használatát minden weboldal üzemeltetőjének, hogy a látogatók böngészési adatai biztonságban legyenek.

Webszerverünk erős, 2048 bites kulcsméretű titkosítást használ a böngésző és a weboldal közötti csatorna titkosítására, így adataid biztonságban utaznak az Interneten, amikor a rendelésed leadod vagy csak egyszerűen böngészed oldalunkat.

A kapcsolat titkosításához a legmagasabb fokú védelmet biztosító ún. kiterjesztett ellenőrzésű (Extended Validation – EV) tanúsítványt használjuk. Ez a tanúsítvány a biztonságos kapcsolat mellett a domain (avonleamedia.com) tulajdonosát is hitelesíti, ezzel garantálja a legmagasabb védelmet. A tanúsítvány megszerzéséhez az AvonleaMedia.com oldalnak és az Avonlea Média Kft-nek egy átfogó ellenőrzésen kellett átesnie. A kibocsátó hatóság, a Comodo, több lépéses ellenőrzést végzett. Ellenőrizték a domain tulajdonosát, bizonyítani kellett, hogy az Avonlea Média Kft. birtokában van az AvonleaMedia.com domainnév. Ellenőrizték az Avonlea Média Kft-t is, mint céget, kereskedelmi nyilvántartáson keresztül néztek utána a cég adatainak (cégnév, adószám, székhely). Végül cégnyilvántartásból vett telefonszámon keresztül is végeztek szóbeli hitelesítést.

A kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítványt használó weboldalakat a böngészők külön jelzik. A címsorban zöld színnel van jelölve az oldal tulajdonosa.

Weboldalunkon keresztül vásárolva bankkártyával is fizethetsz. Kártyaelfogadó partnerünk, a Barion weboldala is titkosított csatornán böngészhető.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]