Biztonság2018-07-08T12:34:15+00:00

Biztonság

Weboldalunkon nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Oldalunk kizárólag biztonságos csatornán, SSL-titkosítás által védett úgynevezett https protokollon keresztül böngészhető. A Google is erősen javasolja a protokoll használatát minden weboldal üzemeltetőjének, hogy a látogatók böngészési adatai biztonságban legyenek.

Webszerverünk erős, 2048 bites kulcsméretű titkosítást használ a böngésző és a weboldal közötti csatorna titkosítására, így adataid biztonságban utaznak az Interneten, amikor a rendelésed leadod vagy csak egyszerűen böngészed oldalunkat.

A kapcsolat titkosításához a legmagasabb fokú védelmet biztosító ún. kiterjesztett ellenőrzésű (Extended Validation – EV) tanúsítványt használjuk. Ez a tanúsítvány a biztonságos kapcsolat mellett a domain (avonleamedia.com) tulajdonosát is hitelesíti, ezzel garantálja a legmagasabb védelmet. A tanúsítvány megszerzéséhez az AvonleaMedia.com oldalnak és az Avonlea Média Kft-nek egy átfogó ellenőrzésen kellett átesnie. A kibocsátó hatóság, a Comodo, több lépéses ellenőrzést végzett. Ellenőrizték a domain tulajdonosát, bizonyítani kellett, hogy az Avonlea Média Kft. birtokában van az AvonleaMedia.com domainnév. Ellenőrizték az Avonlea Média Kft-t is, mint céget, kereskedelmi nyilvántartáson keresztül néztek utána a cég adatainak (cégnév, adószám, székhely). Végül cégnyilvántartásból vett telefonszámon keresztül is végeztek szóbeli hitelesítést.

A kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítványt használó weboldalakat a böngészők külön jelzik. A címsorban zöld színnel van jelölve az oldal tulajdonosa.

Weboldalunkon keresztül vásárolva bankkártyával is fizethetsz. Kártyaelfogadó partnerünk, a Barion weboldala is titkosított csatornán böngészhető.