Biztonság

Weboldalamon nagy hangsúlyt fektetek a biztonságra. Az oldal kizárólag biztonságos csatornán, SSL-titkosítás által védett úgynevezett https protokollon keresztül böngészhető. A Google is erősen javasolja a protokoll használatát minden weboldal üzemeltetőjének, hogy a látogatók böngészési adatai biztonságban legyenek.

A webszerver erős, 2048 bites kulcsméretű titkosítást használ a böngésző és a weboldal közötti csatorna titkosítására, így adataid biztonságban utaznak az Interneten, amikor a rendelésed leadod vagy csak egyszerűen böngészed az oldalt.

A kapcsolat titkosításához a legmagasabb fokú védelmet biztosító ún. kiterjesztett ellenőrzésű (Extended Validation – EV) tanúsítványt használom. Ez a tanúsítvány a biztonságos kapcsolat mellett a domain (avonleamedia.com) tulajdonosát is hitelesíti, ezzel garantálja a legmagasabb védelmet. A tanúsítvány megszerzéséhez az AvonleaMedia.com oldalnak és az Avonlea Média Kft-nek egy átfogó ellenőrzésen kellett átesnie. A kibocsátó hatóság, a Comodo, több lépéses ellenőrzést végzett. Ellenőrizték a domain tulajdonosát, bizonyítani kellett, hogy az Avonlea Média Kft. birtokában van az AvonleaMedia.com domainnév. Ellenőrizték az Avonlea Média Kft-t is, mint céget, kereskedelmi nyilvántartáson keresztül néztek utána a cég adatainak (cégnév, adószám, székhely). Végül cégnyilvántartásból vett telefonszámon keresztül is végeztek szóbeli hitelesítést.

A kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítványt használó weboldalakat a böngészők külön jelzik. A címsorban látszik az oldal tulajdonosa.

Weboldalamon keresztül vásárolva bankkártyával is fizethetsz. Kártyaelfogadó partnerem, a SimplePay weboldala is titkosított csatornán böngészhető.