26. Váratlan utazás-találkozó2023-04-21T18:26:08+02:00

Kozák Zsolt, az Avonlea.hu és az Avonlea Média Kft. bemutatja:

ISMÉT VÁRATLAN UTAZÁS-TALÁLKOZÓ

Április 22-én, szombaton újból megrendezésre kerül a sorozat magyar rajongóinak nagy sikerű összejövetele, a VU-találkozó, ahol hozzád hasonló magyar rajongókkal találkozhatsz, beszélgethetsz.

Nem tudsz kivel beszélgetni a Váratlan utazásról, mert a környezeted nem ismeri a sorozatot? Nem is gondolnád, mennyien szeretik és milyen óriási rajongótábora van a sorozatnak! Az összejövetelen olyan emberekkel találkozhatsz és beszélgethetsz, akik hozzád hasonlóan nagy rajongói a Váratlan utazásnak.

Fejből tudod az epizódok címeit, idézni tudod Felix vagy Felicity aranyköpéseit, de jó lenne még többet megtudni a sorozatról? Kíváncsi vagy kulisszák mögötti sztorikra, érdekességekre? A találkozón tőlem, Kozák Zsolttól hallhatsz történeteket, érdekességeket kedvenc sorozatodról. 25 éve foglalkozom a Váratlan utazással, biztos fogok tudni neked olyan érdekességet mondani az előadásaimban, amit eddig nem tudtál még róla.

Kozák Zsolt, az Avonlea.hu és az Avonlea Média Kft. bemutatja:

ISMÉT VÁRATLAN UTAZÁS-TALÁLKOZÓ

Április 22-én, szombaton újból megrendezésre kerül a sorozat magyar rajongóinak nagy sikerű összejövetele, a VU-találkozó, ahol hozzád hasonló magyar rajongókkal találkozhatsz, beszélgethetsz.

Imádod a Váratlan utazást, de egyedül vagy ezzel a rajongásoddal?

Nem tudsz kivel beszélgetni a Váratlan utazásról, mert a környezeted nem ismeri a sorozatot? Nem is gondolnád, mennyien szeretik és milyen óriási rajongótábora van a sorozatnak!

Szeretnél más rajongókkal megismerkedni, beszélgetni? Neten, Facebookon vannak már VU-s ismerőseid, de szeretnél velük a való életben is találkozni? A Váratlan utazás-találkozó neked lett kitalálva! Az összejövetelen olyan emberekkel találkozhatsz és beszélgethetsz, akik hozzád hasonlóan nagy rajongói a sorozatnak, a kornak, annak a békebeli világnak, esetleg az akkori ruháknak.

Sara, Felix, Andrew és Felicity mosolyognak egymásba karolva

Mindened a Váratlan utazás, szeretnél még többet megtudni róla?

Fejből tudod az epizódok címeit, idézni tudod Felix vagy Hetty néni aranyköpéseit, de jó lenne még többet megtudni a sorozatról? Érdekelnek a sorozat forgatási helyszínei? Kíváncsi vagy kulisszák mögötti sztorikra, érdekességekre? Vannak kérdéseid a Váratlan utazással kapcsolatban? Valami évek óta nem hagy nyugodni a sorozattal kapcsolatban, de nem tudtad kitől megkérdezni?

A találkozón tőlem, Kozák Zsolttól hallhatsz érdekességeket, prezentációt kedvenc sorozatodról.

25 éve foglalkozom a Váratlan utazással, biztos fogok tudni neked olyan érdekességet mondani az előadásaimban, amit eddig nem tudtál még róla. Ha kérdésed van, nekem felteheted. Jó eséllyel fogok tudni válaszolni a sorozattal kapcsolatos kérdésekre.

2022-ben Kanadában, Toronban jártam. Utazásom során számos forgatási helyszínt látogattam meg, amiket a Váratlan utazásban vagy az Anna-filmekben használtak a készítők. Az összejövetelen ezen utamról fogok mesélni, számos szép fényképpel illusztrálva az előadásomat.

A rendezvény izgalmas, különleges eleme lesz egy jótékonysági aukció: a sorozattal kapcsolatos érdekes, értékes relikviák fognak elárverezésre kerülni.

Szeretnél egy pár órára kiszakadni a való világból és elmerülni Avonlea világában?

Lehet, nem hoz lázba, hogy új barátságokat köthetsz, de egy kicsit szeretnél kiszakadni a való élet szürke napjaiból, egy kicsit elmerülnél Avonlea világában. Szeretnél visszarepülni pár óra erejéig a gyerekkorodba és szívesen nosztalgiáznál a Váratlan utazás segítségével? Gyere el a találkozóra, és kapcsolj ki egy szombati nap erejéig!

Látkép Avonlea városáról
Látkép Avonlea városáról

Ki az a Kozák Zsolt, aki ezt a találkozót szervezi?

Kozák Zsolt portré

Kozák Zsolt vagyok, több mint 25 éve a Váratlan utazás nagy rajongója. Én készítem és üzemeltetem az Avonlea.hu oldalt, a sorozat egyik legnagyobb, magyar nyelvű rajongói weboldalát. Továbbá én vagyok az adminisztrátora a 22 ezer követővel rendelkező Váratlan utazás Facebook-oldalnak és a 2150 tagot számláló Váratlan utazás-rajongók Facebook-csoportnak.

Abban segítek a sorozat magyar rajongóinak, hogy minél többet megtudjanak kedvenc filmsorozatukról, annak hátteréről.

Több mint 25 éve foglalkozom a témával. Megismertem színészeket, jártam forgatási helyszíneken, ismerem a sorozatot készítő céget, a Sullivan Entertainmentet és annak tulajdonosát, Kevin Sullivant. Részt vettem nemzetközi rajongói találkozók szervezésében, illetve rendszeresen szervezek Magyarországon rajongói találkozókat. Az elmúlt 20 év alatt több, mint 30 összejövetelt szerveztem a rajongóknak.

A Váratlan utazással kapcsolatban nem csak magyar, de nemzetközi szinten is olyan tapasztalatra tettem szert, mellyel nagyon kevesen rendelkeznek.

Milyenek voltak a korábbi találkozók?

Összesen 25 Váratlan utazás-találkozót szerveztem korábban, illetve 8 alkalommal ún. VU-maratonok során néztük közösen a sorozat epizódjait.

2009-ben az egyik találkozón személyesen Kevin Sullivan volt a vendégünk. 2012-ben a 19. találkozón a sorozatot szinkronizáló színészek, Gerő Gábor (Felix King), Menszátor Magdolna (Janet King), Minárovits Péter (Gus Pike) és Szersén Gyula (Alec King) voltak a vendégeink.

5 év kihagyás után 2018 novemberében tartottunk egy újabb összejövetelt, amin 75 ember vett részt. Óriási siker volt!

Rajongók a Váratlan utazás-találkozón

2019. május 25-én egy prezentációt tartottam a tavaszi kanadai utazásomról, amikor is több forgatási helyszínt látogattam meg. Ezután 2019 novemberében ismét egy különleges vendége volt egy újabb találkozónak John Welsman, a sorozat zeneszerzőjének személyében.

2022. május 21-én fontos mérföldkőhöz érkeztek a Váratlan utazás-találkozók: ez volt a 20. évforduló. A jubileumot egy nagyszabású összejövetellel ünnepeltük meg, aminek során ismét tartottam egy előadást a sorozatról, annak érdekességeiről, kulisszatitkairól.

Néhány résztvevő véleménye a legutóbbi összejövetelekről

„Nagyon professzionálisan megszervezted ezt a találkozót, nagyon tetszett, hogy volt az egésznek kerete és nagyon sok érdekes információval gazdagodtunk, nem beszélve a sok kedves emberről, akit megismertünk. Köszönjük és reméljük, hogy a jövőben is lesz hasonlóban részünk.” — András

„Köszönünk neked mindent, a szervezést, a helyszínt, a sok-sok gyönyörű képet, a beszámolókat az utazásaidról, a rengeteg fizikai és szellemi befektetést, és várjuk a folytatást és a könyvedet. Nagyon jól éreztük magunkat a lányaimmal, és remélem, hogy találkozunk legközelebb is!” — Gyöngyi

„Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt a találkozó. :-)” — Mariann

„Tényleg szuper volt a találkozó. Már nagyon vártam, hogy részt vehessek. Rengeteget dolgozom én is, így egy üdítő színfolt volt számomra ebben a rohanó világban ez a nap. Rengeteg energiát fektettél a találkozóba. Nagyon klasszul összeszedted a dolgokat! Fantasztikus volt a hangulat. Gyönyörű helyeken jártál! És… köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk.” — Bogi

„Hatalmas élmény volt, hogy John megtisztelte a rajongókat a jelenlétével és az előadásával. Tetszett, ahogy irányítottad a nap eseményeit, Zsolt. Én minden találkozón legalább egy új barátot (rokonlelket) szerzek, ami szintén óriási élmény. A sorozatról újabb és újabb érdekességeket megtudni pedig minden találkozót izgalmassá, érdekessé tesz. Köszönöm!” — Ági

„Ez volt a 2. találkozóm, és végre átélhettem azt az érzést, amit a Váratlan utazás-találkozók nyújtanak: több rajongóval is megismerkedtem a nap folyamán, kötetlen beszélgetések — ezek által új barátságok születtek. Szuper volt őszinte és (a szó jó értelmében vett) “fanatikus” rajongókkal találkozni. Tényleg fantasztikus érzés! Köszönöm Zsolt!” — Bernadett

„Tetszett az egész rendezvény profi szervezése, a te felkészültséged, előadásaid (igaz, sajnos csak kettőt tudtam meghallgatni). Olyan élmény, háttéranyag, amit (ebben az országban) csak te nyújthatsz, mivel ennyire senki sem ismeri a Váratlan utazást, mint te. Ezt legalább egyszer minden rajongónak hallani kell! Must have dolog az életben, most már tudom. Nekem meghatározó élmény volt. Megköszönni szeretném neked ezt az élményt. Igaz, korábban elmentem, de meghatározó dolog volt ez a találkozó az életemben, személyed miatt is, és jó volt megismerni más, tök jó fej rajongókat is.” — Nóra

„Nagyon kedves, családias volt a légkör, úgy éreztem többeket már ismerek pedig igazából akkor találkoztam mindenkivel először. Érdekesek és magával ragadóak a videók, a sorozatról nem is beszélve. Külön élmény, hogy személyes tárgyakat is volt szerencsém látni amiket a filmben használtak és sok-sok fotót, emléket. Köszönöm Zsoltnak, hogy ezt elérhetővé tette a számunkra. :)” — Rita

Nézd meg a legutóbbi két összejövetel hangulatvideóját!

Illetve készültek rövid interjúk több résztvevővel is. Az interjúkat a videósom készítette, nem tudtam, hogy miket kérdez. Egészen megható volt hallani a résztvevőktől a kedves szavakat. ❤️

Képek a legutóbbi összejövetelekről

A Váratlan utazás-találkozó részletei

Fontos tudnivalók

 • időpont: 2023. április 22. (szombat), délelőtt 10-től kb. este 6-ig (Facebook-esemény)
 • helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 1-es terem, Budapest, X. kerület, Szent László tér 7-14.
 • megközelítés:
  • A Deák téri metróállomástól: piros metróval az Örs vezér térig, onnan a 3-as villamossal a Szent László térig (a Gubacsi út / Határ út felé kell menni)
  • A Déli pályaudvartól: piros metróval az Örs vezér térig, onnan a 3-as villamossal a Szent László térig (a Gubacsi út / Határ út felé kell menni)
  • A Keleti pályaudvartól: piros metróval az Örs vezér térig, onnan a 3-as villamossal a Szent László térig (a Gubacsi út / Határ út felé kell menni)
  • A Nyugati pályaudvartól: 4-6-os villamossal a Blaha Luzja térig, onnan a 28A villamossal a Szent László térig
  • A Népligeti buszpályaudvartól: 1-es villamossal a Kőbányai út / Könyves Kálmán körúti megállóig (a Bécsi út / Vörösvári út felé kell menni), onnan a 28A villamossal a Szent László térig
  • A Google Maps segítségével bárki könnyen megtervezheti a helyszín megközelítését.
 • enni-, innivalók: Hozz magaddal kis nassolnivalót, illetve innivalót! A rendezvény helyszínén is lehet ételt, italt beszerezni, van büfé, de bevihetünk enni- és innivalót is. Evőeszköz, tányér, pohár, szalvéta lesz, azt nem kell hoznod. Úgy kell elképzelni az egészet, mint egy házibulit, ahol mindenki megvendégeli a többieket a saját készítésű vagy beszerzésű enni-, innivalóval. ;) Annyi kérésem van, hogy olyan ennivalót hozz, ami kevés szemeteléssel jár, nem nagyon morzsálódik, nem folyik ki, egyszerűen fogyasztható. Hozhatsz saját készítésűt, de könnyen fogyasztható legyen! Kérlek, levest, egytálételt, alkoholt ne hozz magaddal!
 • belépődíj: 6990 Ft.
 • Mint mindig, most se riasszon el a belépő. Ha csak a belépő árán múlik a részvételed, szólj és megoldjuk.

Bárki részt vehet az összejövetelen, ne tartson vissza az, hogy eddig még nem voltál ilyen rendezvényen! Ez rendszeresen visszatérő kérdés, nyugodtan gyere el akkor is, ha ez az első Váratlan utazás-találkozód!

FONTOS! A helyszínen nincs jegyértékesítés. Ennek oka, hogy nem szeretnék készpénzzel foglalkozni, számlát kiállítani. Kizárólag előre, online lehet a rendezvényre regisztrálni és jegyet venni. A regisztráció április 21-én (péntek) este 6-kor zárul.

A találkozó menete, programja

Az összejövetel 10-kor kezdődik. Viszont 9 órától már nyitva lesz a terem, én már ott leszek. Így ha korábban tudsz érkezni, mert úgy jön a buszod, vonatod, bármid, érkezz nyugodtan korábbra.

A találkozó a prezentációmmal fog kezdődni. Az előadásom egy vezérfonala lesz az összejövetelnek, de többször meg lesz szakítva szünetekkel, hogy a résztvevők egymással is tudjanak beszélgetni.

Négy rövidebb, 1 órás részt tervezek, az egyes részek között félórás szünetekkel, hogy lehessen beszélgetni. Általában ez elején a résztvevők még meg vannak kicsit szeppenve, fel kell oldódniuk. Az előadások szüneteiben már meg szoktak indulni a beszélgetések, idővel a többség fel szokott szabadulni.  Illetve szeretném, ha az előadásom is minél interaktívabb lenne, lehet kérdezni a prezentációk alatt is.

A tervek szerint a prezentációk du. 3 körül fejezdőnek be, utána beszélgetés, szabadfoglalkozás lesz, a rendezvénynek este 6 körül lesz vége. Nem muszáj addig maradni természetesen. Ha korábban szeretnél távozni, bármikor megteheted.

Általános jelenség, hogy a nap második felére már egészen oldott a hangulat. A csapat jó része végig szokott maradni, és aktív beszélgetések szoktak kialakulni. Több esetben alig lehetett a csapat megmaradt tagjait rávenni, hogy most már záróra van. ;)

Az összejövetel menetrendjét még pontosítom ahogy a találkozó közeledik.

Váratlan utazásos ajándékok, kiegészítők

Ha most eljössz a találkozóra, kisebb Váratlan utazásos ajándékokat, kiegészítőket is kérhetsz a belépőd mellé.

Miközben nézted a tévében a Váratlan utazást, esetleg olvastad könyvben, biztos elmerengtél te is azon, vajon hogyan nézhet ki Avonlea és környékének térképe. Merre lehet Gus Pike világítótornya a szigeten? Vajon merre fekszik a Rózsa-lak? Milyen messze lehet a Hetty néni házától a King-tanya?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, létezik ez a térkép? Ráadásul most ajándékba megkaphatod!

Sőt a térkép mellé egy forgatási helyszínek tervrajzot, képeslapokat, könyvjelzőket is adok!

Ide kattintva további részleteket tudhatsz meg az ajándékokról, kiegészítőkről.

Ezen kiegészítők nem csak Váratlan utazás-találkozó résztvevőknek érhetőek el. Viszont ha részt veszel az eseményen, nem kell szállítási díjat fizetned, mert a kiegészítőket személyesen át tudod venni az eseményen.

A belépőd mellé kérd az ajándékcsomagot is! Ha nem szeretnéd, hogy a térképeket összehajtsam, kérd hajtogatásmentes csomagolással! (Ennek felára van.)

(Technikailag nem adhatom ingyen az alap csomagot sem, így 10 Ft-os jelképes ára van.)

Jótékonysági aukció

A találkozónak a mostani alkalommal egy különleges eleme is lesz: egy jótékonysági aukció.

A 2022-es utazásom során a Kanadában élő Bobby barátom a Váratlan utazás-gyűjteményének több relikviáját is nekem adta. Úgy döntöttem, hogy ezek közül néhány elemet felajánlok a sorozat magyar rajongóinak. Erre pedig egy jó lehetőség egy aukció meghirdetése.

Az aukció kedvezményezettjeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatra esett a választásom. Az árverés teljes bevétele nekik fog menni.

Az aukcióra felkínált relikviákról részletesebb információkat ezen az oldalon találsz. Akad a tárgyak között egy-két egészen különleges darab is.

Az aukción átutalással vagy készpénzzel tudsz fizetni. Amennyiben érdekel valamelyik tárgy, kérlek, legyen nálad elegendő készpénz vagy legyél képes a helyszínen átutalást indítani mobiltelefonról.

Kérdések és megnyugtató válaszok a találkozóval kapcsolatban

Általános kérdések és válaszok

Még sosem voltam ilyen összejövetelen, hogy zajlik egy ilyen találkozó?2023-02-25T11:36:42+01:00

A 2018 novemberi összejövetel előtt írtam egy blogposztot a találkozókról. A posztot 2023. februárjában frissítettem. Javaslom olvasd el, itt találhatod!

A posztban több korábbi találkozó oldalához is találsz linket. Érdemes azokat, az ott készült képeket, videókat is megnézni!

Anne Shirley-rajongó vagyok. Nekem is érdekes lehet a találkozó?2023-02-25T11:45:46+01:00

Ezek az összejövetelek alapvetően a Váratlan utazást szerető rajongóknak szólnak, ők a célcsoport. Viszont a közös alapok (L. M. Montgomery művei) miatt általában erős átfedés van a VU-t szerető és az Anna-filmeket kedvelő emberek között.

Illetve az április találkozón lesznek olyan fényképek, forgatási helyszínek, sztorik, amik az Anne-filmekhez kapcsolódnak. Így kifejezetten ajánlom a részvételt az Anna-filmek rajongóinak is.

Továbbá ez egy beszélgetős összejövetel is a rajongók között. Szerintem Anna-rajongóként is jól fogod magad érezni. Adj egy esélyt és próbáld ki a VU-találkozót! Lehet, hogy új barátokra, rokonlelkekre lelsz.

Gyerekkel szeretnék menni a találkozóra. Hány éves kortól ajánlod a találkozót?2023-02-25T11:47:19+01:00

Az évek során több szülő is vett részt az összejövetelen, kisebb vagy nagyobb gyerekkel. A legfiatalabb kislány 6 éves volt, többen érkeztek 10 év körüli gyerekkel. Nem csak lányok, de fiúgyerekek is vettek már részt találkozókon.

Az egy jó kérdés, hogy egy ilyen prezentációs, beszélgetős összejövetel mennyire köti le egy 9-10 éves gyerek figyelmét, aki amúgy a sorozatot otthon szívesen nézi. A visszajelzések és a tapasztalatok alapján, ha a gyerek szereti a sorozatot, rajong érte, érdeklődő típus, akkor jól fogja magát érezni.

Több gyereknek annyira tetszett a rendezvény, hogy több összejövetelre is eljött a szülőjével. A 6 éves kislány kifejezetten érett és érdeklődő volt, így egy több órás előadást is gond nélkül végigült.

Tehát egy 9-10 éves gyerek már nyugodtan elhozható. De mint a példa mutatja, jóval fiatalabb résztvevő is akadt már.

Korábban az Avonlea.hu oldalon szervezted a találkozókat, most miért ezen az oldalon szervezed?2019-04-22T18:50:17+02:00

Az Avonlea.hu sajnos nagyon régi technológiát használ, nem mobilbarát a weboldal. Emiatt úgy döntöttem, hogy inkább a cégem, az Avonlea Média weboldalát használom a találkozó szervezésére. A sorozattal kapcsolatos blognak is egyelőre ez az oldal ad otthont. A találkozóról készült beszámoló és képek az Avonlea.hu-ra is fel fognak kerülni.

Illetve az online fizetés miatt valójában az egyszemélyes kft-m, az Avonlea Média Kft. szervezi az összejövetelt. Már csak emiatt is szerencsésebb a jelentkezési oldalt ezen a weboldalon megvalósítani.

Érdekel a találkozó, szeretnék jelentkezni.2019-04-22T20:39:07+02:00

A lenti űrlap segítségével tudod elindítani a jelentkezési folyamatot. Add meg a keresztneved és az e-mail-címed, majd kattints a piros gombra! Kattintás után, a következő oldalon tudod folytatni a jelentkezési folyamatot a belépő kifizetésével.

Mikor kezdődik a találkozó? Mikorra lehet odamenni?2023-02-25T11:49:13+01:00

A hivatalos program 10:00-kor kezdődik a prezentációmmal. Viszont a helyszín már 9:00-től nyitva lesz, így érkezhetsz 9:00-ra is. Persze becsatlakozhatsz később is, de akkor már tartani fog az előadás.

Egyéb kérdésem van, hogy tudlak megkérdezni?2019-04-22T21:10:46+02:00

Kapcsolat oldalon keresztül tudsz nekem üzenni.

A belépő fizetésével kapcsolatos kérdések és válaszok

Nem szeretek bankkártyával fizetni, nem biztonságos.2023-02-25T11:52:07+01:00

A bankkártyás vásárlás a tévhitekkel ellentétben a legbiztonságosabb fizetési mód. Én nem férek hozzá a kártyaadataidhoz, csak az OTP látja azokat, mivel a fizetés az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül zajlik. A böngésződ át lesz irányítva a bank oldalára, és csak a banknak kell megadnod a kártyád adatait.

Mondhatod, hogy semmilyen weboldalon nem szoktad megadni a kártyád adatait, mert mi van, ha valami kamu oldalról van szó és ellopják az adataidat. Az OTP Bank az egyik legnagyobb magyar bank. Nem egy ismeretlen bankhoz irányítalak át, hanem egy nagy bank oldalán kell fizetned.

Ez a weboldal sem kamu, nem egy ismeretlen ember vagyok, aki a előjött a semmiből. 25 éve foglalkozom a Váratlan utazással, árultam a sorozat első évadát DVD-n, árulom a könyvemet, találkozókat szervezek. Eszemben sincs visszaélni a 25 év alatt felépített bizalommal és pár ezer forintért kockáztatni bármit is. Vagyis nem áll szándékomban néhány ember pénzével meglépni. Illetve kamu fizetős oldalakra sem foglak irányítani.

Online bankkártyás vásárlások esetében létezik egy úgynevezett chargeback, azaz visszahívási lehetőség minden banknál. Ez annyit takar, hogy ha bármilyen illetéktelennek tűnő tranzakciót észrevesz a vásárló, akkor kérheti a visszahívását az összegnek. Vagyis, ha például az OTP többet vonna a kártyádról vagy esetleg nem kapnád meg a megrendelt könyvet, elmarad egy VU-találkozó és nem kapod vissza a pénzed, reklamálhatsz a bankodnál. A bank kivizsgálja a panaszt és ha jogos, kamatostul adja vissza a pénzed.

Banki átutalásnál ilyen lehetőség nincs, ott ki vagy szolgáltatva a kereskedőnek, rajta múlik, hogy probléma esetén az elutalt összeget visszautalja vagy sem.

Semmi okod arra, hogy ne használd a bankkártyád, nyugodtan fizesd ki vele a megrendelést.

Mi történik akkor, ha kifizetem a belépőt és végül mégsem tudok elmenni?2023-02-25T11:53:51+01:00

Sajnos ez esetben nem áll módomban visszaadni a pénzed. Ahogy bármilyen színház, koncert esetében előre kell megvenned a jegyet, és ha mégsem tudsz elmenni a rendezvényre, akkor vagy eladod a jegyet vagy elbuktad az árát, így a találkozó esetében is hasonló a helyzet.

Terembérletet kell fizetnem, egyéb költségeim vannak (eszközök, marketing stb.), ezeket fedezi a belépő. Ezek a költségek nekem akkor is megmaradnak, ha te az utolsó pillanatban úgy döntesz, mégsem veszel részt.

El tudom adni a belépőmet valaki másnak?2019-10-21T19:10:16+02:00

A belépő névre szól, de ha nem tudsz eljönni és találsz valakit, aki helyetted eljön és kifizeti neked a belépő árát, akkor írj egy e-mailt és megoldjuk, hogy ő tudjon helyetted bejutni.

Inkább átutalással fizetném a jegy árát.2019-09-14T14:23:19+02:00

Banki átutalásra is van lehetőséged. Csak arra figyelj, hogy ne felejtsd el az utalást. :)

Inkább készpénzben fizetném a belépőt a helyszínen.2023-03-23T13:52:30+01:00

Sajnos nincs lehetőség készpénzes fizetésre, illetve a helyszínen nem szeretnék a belépőjegy értékesítéssel foglalkozni. Nem szeretnék a pénzzel vacakolni, illetve számlát sem tudok ott kiállítani.

Mindenképpen előzetesen szükséges regisztrálnod és kifizetned a belépőt.

Ha nincs online fizetésre alkalmas bankkártyád, utald át banki utalással, esetleg kérd meg egy barátodat, ismerősödet, hogy segítsen!

Mi lesz a pénzemmel, ha elmarad a találkozó?2019-04-22T18:41:00+02:00

Nem maradt még el találkozó (egyszer kellett át tenni másik napra), de ha valamiért meghiúsulna az összejövetel, akkor természetesen visszatérítem a belépő árát.

Most csak jelentkeznék e-mailban, majd a találkozó előtt kifizetem a belépőt.2023-02-25T11:55:49+01:00

Jelentkezni online lehet, és csak akkor érvényes a jelentkezésed, ha a belépőt is kifizetted.

Egyrészt a jegy ára a találkozó idejéhez közeledve több lépcsőben emelkedik, így ha később fizetnéd ki, drágábban tudod ezt megtenni.

Másrészt a helyszín befogadóképessége véges. Ha megtelt a terem, le fogom zárni a jelentkezési lehetőséget. Egy korábbi találkozón akkora jelentkezés volt, hogy egy nagyobb termet kellett néznem.

Tehát ha részt szeretnél venni, jelentkezz minél előbb és fizesd ki a belépő árát is!

Többen mennénk, mindenki külön fizessen?2019-04-28T13:07:19+02:00

Jó ötlet, hogy nem egyedül jössz! Nem szükséges egyesével jelentkezni és fizetni. Elég, ha egy ember regisztrál a csapat vagy kettőtök nevében. A jelentkezési űrlapon ki lehet választani több jegyet is, illetve kérlek, add majd meg a többiek nevét is az űrlap megfelelő mezőjében.

Egyéb kérdésem van, hogy tudlak megkérdezni?2019-04-22T21:10:46+02:00

Kapcsolat oldalon keresztül tudsz nekem üzenni.

Go to Top