Váratlan utazás – A teljes első évad díszdobozos DVD-csomag (4 DVD) 2017-09-18T21:10:54+00:00

Váratlan utazás – A teljes első évad díszdobozos DVD-csomag (4 DVD)

A Magyar Televízió, a DunaTV és a StoryTV műsorából ismerős híres kanadai sorozat megjelent magyarul DVD-n szélesvásznú, felújított változatban, eredeti magyar szinkronnal, extrákkal, magyar és angol felirattal díszdobozban. A 4 lemez összesen több mint 10 órányi szórakozást tartalmaz az egész családnak.

VÉGKIÁRUSÍTÁS! A DVD-csomagból több nem készül, weboldalunkon keresztül a raktárkészletek erejéig rendelhető a DVD. Készleteink kifogyása után a termék többet nem lesz kapható! Ha még nincs meg a kiadvány, szerezze be addig, amíg még kapható! Már csak kevesebb, mint 5 darab DVD-csomag maradt raktáron!

Megvásárolom a DVD-csomagot!

Édesapja üzleti problémái miatt Sara Stanley (Sarah Polley) elhunyt édesanyja rokonaihoz, a King családhoz kerül a bájos Avonlea városába, a kanadai Prince Edward-szigetre. A család tagjai eleinte idegenkedve fogadják az új jövevényt. A vénlány Hetty King (Jackie Burroughs) csak egy kötelességet lát benne, amit teljesítenie kell néhai húga felé, unokatestvérei, a beképzelt Felicity (Gema Zamprogna) és a kópé Felix (Zachary Bennett) sem fogadják jó szívvel a kislányt, de végül Sara új barátságokat köt és mindenki szívébe belopja magát.

A sorozatban több felejthetetlen Montgomery-karakterrel is találkozhatunk, akiket a néző az Anne-minisorozatból már ismerhet. Ilyen például Marilla Cuthbert (Colleen Dewhurst) vagy Rachel Lynde (Patricia Hamilton), illetve régi színészek tűnnek fel új szerepben, mint Cedric Smith (Alec King) vagy Mag Ruffman (Olivia King).

Első lemez: Az utazás elkezdődik, Extrák

Második lemez: A mesemondó lány rászolgál a nevére, A karantén, Duncan életre kel, A jó öreg Lady Lloyd

Harmadik lemez: A puding próbája, Megtért lelkek, Abigail néni kérője, Malcolm és a baba

Negyedik lemez: Felicity fogadása, A jó boszorkány, Arabella King kék ládája, Kellemes meglepetés

A felújítás során a készítők megtisztították az eredeti negatívot a szennyeződésektől, áttranszferálták HD-videószalagra, javítottak az élességen és a színeken is, a vizuális effektusokat pedig újból elkészítették HD-ben. Az új kiadás a HD-master alapján készült, így megmaradt a szélesvásznú képarány (16:9). Gyönyörűek lettek a színek, élesebb, tisztább lett a kép, felismerhetőek korábban kivehetetlen részletek, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek, ég és föld a különbség a TV-ben látott régebbi és a felújított változat között. A felújított kép mellé a már jól ismert eredeti szinkron került, ami egy kis zajszűrésen esett át, így a TV-s verzióhoz képest tisztább hang jutott a DVD-re. A sorozat a felújításnak köszönhetően a magyar rajongók által eddig még nem látott kiváló minőségben, igényes csomagolásban jelenik meg. A négylemezes csomag az első évad valamennyi epizódját tartalmazza (összesen 600 percben), eredeti képarányban, klasszikus magyar szinkron és sztereó angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében.

Megvásárolom a Váratlan utazás DVD-csomagot MOST!

Sara, a King család, illetve Avonlea lakóinak romantikus, bájos, komikus történetei az egész családnak jó szórakozást biztosítanak. Akik pedig már a TV-ből jól ismerik a történetet, most a TV-változatnál jobb minőségben szerezhetik be kedvencüket.

FIGYELEM! A lemezeket kis műanyag pöckök tartják a helyükön a tokban. A lemezek kivételéhez magukat a lemezeket finoman lefelé kell nyomni, akkor a pöckök engednek és kiszedhetőek a lemezek erőltetés nélkül. A lemezeket erőltetni nem szabad a kivétel során, mert a tok sérülhet!

A 9490 Ft-os ár a kiadvány online ára az AvonleaMedia.com-on keresztüli vásárlás esetén. Más kereskedők saját boltjaikban a kiadványt ennél drágábban is értékesíthetik.

hangsáv magyar, angol sztereó
feliratok magyar, angol
extrák
 • 4 kisfilm
  • Egy váratlan utazás
  • A hely szelleme
  • A Prince Edward-sziget rekonstruálása
  • Kiváló tehetségek
 • Interaktív menük
 • Szereplők életrajza
képformátum 16:9
játékidő 10 óra
korhatár besorolás Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető.
TV-rendszer PAL
kiadó Sullivan Entertainment
megjelenés dátuma 2011. dec. 9.
gyártó Sony Austria
rendezők Harvey Frost, Don McBrearty, Stuart Gillard, René Bonnière, Richard Benner, Bruce Pittman
szereplők Sarah Polley, Jackie Burroughs, Cedric Smith, Lally Cadeau, Mag Ruffman, Gema Zamprogna, Zachary Bennett, Patricia Hamilton
forgalmazó Avonlea Média Kft.

A DVD-csomag megrendelése

Mennyiség: 9 490   db 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási és fizetési módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: személyes adatok

Kérjük, add meg vezetékneved!
Kérjük, add meg keresztneved!
Kérjük, add meg e-mail-címed!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, add meg a mobil telefonszámod!
Kérjük, add meg a telefonszámod!

4. LÉPÉS: számlázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, add meg a várost!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

5. LÉPÉS: szállítási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, add meg a telefonszámodat!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket!

Teendőid:

 1. Válaszd ki a szállítási módot!
 2. Válaszd ki a fizetési módot!
 3. Add meg a neved és e-mail-címed!
 4. Add meg a számlázási adataidat. Amennyiben számlázási és szállítási címed egyezik, munkahelyi kiszállítás, céges szállítási cím esetén mindenképpen add meg a cég nevét is, hogy a futár biztosan megtalálja a címet.
 5. Ha a szállítási címed ettől eltérő, add meg a szállítási címed! Munkahelyi kiszállítás, céges szállítási cím esetén mindenképpen add meg a cég nevét is, hogy a futár biztosan megtalálja a címet.
 6. Kattints az űrlap alján a piros gombra, ezzel leadod a rendelésed!

Kérjük, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a megrendelt termék. Különösen fontos a telefonszám és az e-mail-cím pontos megadása, ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése. Amennyiben nem kapsz 1-2 órán belül automatikus visszaigazolást e-mailben, úgy ellenőrizd a postafiókodhoz tartozó tárhely telítettségét, esetleg a kéretlen levelek (spam) gyűjtésére szolgáló mappát.

Mi történik azután, hogy a piros gombra kattintva leadom a rendelésem? 2017-04-19T20:53:12+00:00

Automatikus e-mailt küldünk, melyben visszaigazoljuk a rendelésed a megadott adatokkal. Amennyiben bankkártyás fizetést vagy utánvétet választottál, úgy a visszaigazoló e-mailben számládat is elküldjük elektronikus formában. Banki előreutalás esetén a számlát az utalás beérkezése után küldjük.

(Ha bankkártyás fizetést választottál, a rendelés visszaigazolása előtt még átirányítunk a Barion fizető oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártya adataidat és ki kell fizetned a rendelést. Rendelésed csak a sikeres kártyás fizetés után lesz érvényes.)

Mi a tennivalóm a rendelés leadása után? 2017-03-25T01:13:33+00:00

Amennyiben banki előreutalásos fizetést választottál, úgy kérünk, a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra utald el a rendelés teljes összegét (szállítási díjjal együtt).

Más tennivalód egyelőre nincs. 1-2 munkanapon belül e-mailben értesítünk a futár várható érkezéséről, ha futáros rendelést választottál, illetve a személyes átvétel lehetőségéről, ha azt választottad.

Mikor kapom meg a rendelt terméket? Melyik nap, hánykor szállítja ki a futár? 2017-04-11T02:34:54+00:00

Rendeléstől számított 5 munkanapon belül (átlagosan 2-3 munkanapon belül) leszállítjuk a rendelt terméket. A futár munkanapokon napközben 8-17h között szállítja ki a rendelést, ezért kérjük, olyan címet adj meg szállítási címnek, ahol napközben elérhető vagy. A kiszállítás pontos időpontjára nincs ráhatásunk, az a futártól függ. Ha a rendelési megjegyzésben üzensz a futárnak, az üzenetet átadjuk neki. Sajnos azt már nem tudjuk garantálni, hogy a futár be is tartja a kérést. Automatikus e-mailben tájékoztatunk arról, ha a csomagot átadtuk a futárnak, a csomag kézbesítése az átadás utáni munkanapon esedékes.

Kérhetsz SMS-es előértesítést a szállítás várható időpontjáról, illetve kérhetsz telefonos értesítést is. Ez esetben 1 órával a kézbesítés előtt felhíva futár.

Miért kötelező a telefonszámomat megadni? 2017-04-11T02:37:13+00:00

Azért, hogy probléma esetén a futár tudjon egyeztetni Veled. Telefonszám hiányában, ha a futár bármilyen okból nem találja a szállítási címet, nem fog tudni Tőled segítséget kérni, meghiúsulhat a kézbesítés. Nekünk is szükséges a telefonszámod, amennyiben a rendeléseddel kapcsolatban valamiért gyorsan fel kellene vennünk Veled a kapcsolatot.

Kérjük, hogy lehetőleg mobilszámot adj meg!

Természetesen szükséges a telefonszámod akkor is, ha SMS-es előértesítést vagy telefonos értesítést kérsz a futártól.