Március 25-én, szombaton 17h-tól a Váratlan utazás Gus Pike-ját alakító Mickey Mahonen kanadai színésszel fogok beszélgetni, interjúzni élőben.

Sikerült lebeszélnem egy interjút Mickey-vel és ezt az interjút élőben fogom a Facebookon közvetíteni egy Facebook Live adás keretén belül. Segítségemre lesz egy tolmács is, Lili, így az interjút akkor is tudod követni, ha nem beszélsz angolul.

Michael Mahonen a Váratlan utazás egyik legnépszerűbb színésze. Karakterét, Gus Pike-ot milliók zárták a szívükbe. Mickey mindig is nagyon barátságosan állt a rajongókhoz, az interjút első felkérésre vállalta. Egy igazán különleges esemény lesz az online élő beszélgetés vele.

Hogy fog ez kinézni technikailag?

Egy videós platform segítségével fogunk Mickey-vel és Lilivel hármasban beszélgetni. A platform olyasmi, mint a Zoom. A lényege, hogy videóhívást tudunk egymással hármasban bonyolítani. Ezt a videóhívást fogom élőben a Facebookra közvetíteni. Tehát nem csak hallani, de látni is lehet majd Mickey-t, illetve bennünket.

A Mickey-nek szánt kérdéseket magyarul fogom feltenni, hogy a magyar nézők értsék a kérdést. Minden kérdést lefordít angolra a tolmács Mickey számára.

Ezután ő angolul fog válaszolni, amit a tolmács, Lili, lefordít magyarra. Így a válaszokat is érteni fogják a magyar nézők akkor is, ha nem beszélnek angolul.

Miket fogok Mickey-től kérdezni?

Ebben kérem a segítségedet.

Írd meg nekem a Kapcsolat oldalon keresztül, hogy mi az, ami a legjobban érdekel Gus Pike-kal, esetleg Mickey Mahonennal kapcsolatban. Ha érdekes a kérdésed vagy elég sokan kérdezik ugyanazt, akkor meg fogom tőle kérdezni.

Arra számítok, hogy sok kérdés fog érkezni. Mivel olyan másfél órát szánok az interjúra, a kérdéseket valószínűleg szelektálnom kell. De akkor is van rá esély, hogy beolvassam a kérdésedet.

Szóval ha valamire nagyon kíváncsi voltál, ha valamit meg akartál kérdezni Gus Pike-tól: most itt a lehetőség.

Mikor lesz az interjú?

Március 25-én, szombaton, délután 5 órakor fog az adás kezdődni és Facebookon lehet majd követni.

Ide kattintva a program Facebook-eseményéhez jutsz. Az eseménynél lesz az adás elérhető.

Az interjút később is meg lehet majd nézni felvételről, illetve ha nem vagy fent Facebookon, az sem gond, mert a ezen a blogon egy friss cikkben elérhetővé fogom tenni az adást. De ha élőben tudod az eseményt követni, az szerintem egy izgalmas program lehet szombat délutánra.

Michael Mahonen kanadai színész (Gus Pike) mosolyog a kamerába

photo credit: Stefan Bright

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!