Jönnek az ünnepek, egy születésnap, egy esemény vagy csak magadat szeretnéd meglepni valamivel, ami kedvenc sorozatodhoz, a Váratlan utazáshoz kapcsolódik? Számos relikviát, ajándékot vagy akár digitális kiegészítőt tudsz vásárolni a témában.

A Sullivan Enertainment webshopja

A legelső, legkézenfekvőbb forrás a témában természetesen Sullivanék webshopja, a Shop at Sullivan. Gazdag a kínálatuk mind Váratlan utazás, mind Anne Shirley témában. A Váratlan utazás esetében a DVD-k lehetnek számodra érdekesek, bár sajnos a DVD-ken nincs magyar hang, se magyar felirat. Illetve a szállítással, ÁFA-val együtt a rendelés igen csak borsos tud lenni.

A teljes 7 évad felújított változatban – angolul.

A teljes 7 évad felújított változatban – angolul.

Érdekes lehet még a sorozat későbbi évadainak zenéjét tartalmazó audio CD is. Ez a CD nem összekeverendő az első évadok muzsikáját, John Welsman szerzeményeit tartalmazó CD-vel. Az sajnos nem kapható.

Anne Shirley rajongóinak is javasolt a webshop. Sullivanék összes DVD-kiadása kapható a boltban, de a Váratlan utazáshoz hasonlóan egyiken sincs magyar hang vagy felirat.

Figyelemre méltó az Anne of Green Gables Blu-ray Ultimate Collector’s Box Set csomag. Ebben az exkluzív csomagban az Anne-filmek Blu-ray lemezei mellett könyv, eredeti filmszalagból készült könyvjelző, forgatási helyszínek brossúra, audio könyv, a filmzenéket tartalmazó CD és képeslapok kaptak helyet.

30. évfordulós Anne a Zöld Oromból szett gyűjtőknek

30. évfordulós Anne a Zöld Oromból szett gyűjtőknek

Magyar ajándékok, kiegészítők

Mit tegyél, ha nem akarsz nagyobb összegeket kifizetni a gyűjtőknek szánt darabokért Sullivan webshopjában? Van-e lehetőséged kisebb összegért is hozzájutni valami kiegészítőhöz, emlékhez? VAN!

Az egyik lehetőség a Váratlan utazásos ajándékok, kiegészítők csomag. A Váratlan utazásaim című könyvhöz készült nyomdai kiegészítőkből megmaradt egy adag, így azokat most ingyen tudod beszerezni. (Mindössze a szállítási költséget kell kifizetned.)

A csomagban megtalálható Avonlea gyönyörű, poszter méretű térképe, egy forgatási helyszíneket tartalmazó tervrajz, 6 képeslap és 2 könyvjelző. A térkép, a tervrajz és a könyvjelző is magyar nyelvű.

Avonlea magyar nyelvű térképe

Nagyszerű lehetőség, ha valami kis kiegészítőre vágysz kedvenc sorozatoddal kapcsolatban.

A csomagot ide kattintva kérheted. Érdemes sietni, mert korlátozott a készlet!

Magyar nyelvű könyv a Váratlan utazás igazi rajongóinak

Ha igazán magas szinten érdekel a Váratlan utazás, nem éred be a fentiekkel.

2020 augusztusában jelent meg a Váratlan utazásaim című könyvem, amiben a sorozat hátteréről, kulisszatitkairól, színészeiről mesélek történeteket, érdekességeket.

Bár a könyv nyomtatott változata elfogyott, digitális változatban, PDF-ként kapható.

Katt ide a könyv megrendeléséhez!

Válassz valami kiegészítőt, ajándékot a fentiek közül!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!