Milyen online és offline programok várják a Váratlan utazás magyar rajongóit márciusban és áprilisban? Ordasi Brigi, a Rádió Dabas műsorvezetője a Térségi Napló című műsorban beszélgetett velem a márciusi Facebook Live adásokról és az áprilisi Váratlan utazás-találkozóról.

Március 11-én (szombat) délután 5 órától A Váratlan utazás érdekességei: kulisszatitkok, színészek, forgatási helyszínek – Facebook Live adás.

Március 25-én (szombaton) délután 5 órától Michael Mahonen színésszel beszélgetek online: Élő beszélgetés, interjú Gus Pike-kal, vagyis Michael Mahonen színésszel – Facebook Live adás.

Április 22-én (szombat) pedig az egyik legnagyobb magyar Váratlan utazásos esemény lesz: a Váratlan utazás-találkozó.

Az interjúban a fenti programok részleteiről beszélgettem a Térségi Naplóban.

„A Váratlan utazás színészeinek az életébe mit hozott, mit adott hozzá a sorozat, amely több éven keresztül készült? Milyen színészeket tervezek még meginterjúvolni? Milyen jövőbeli tervek vannak a magyar VU-rajongók számára? Mi lehet a Váratlan utazás sikerének titka?” Ezekre a kérdésekre is választ kapsz a beszélgetésből.

A 14 perces interjút itt tudod meghallgatni. (Kattints a lejátszás gombra!)

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!