Zsolt beszél a Facebook Live-ban

Kíváncsi vagy a Váratlan utazás érdekességeire, kulisszatitkaira? Érdekelnek a sorozattal kapcsolatos tárgyak, relikviák? A Váratlan utazással kapcsolatban adtam egy 2 órás Facebook Live adást. Megmutattam néhány tárgyat a gyűjteményemből, illetve sztoriztam, rajongói kérdésekre válaszoltam.

Úgy gondoltam, ha már Váratlan utazás-találkozót nem lehet szervezni, egy online videós előadást tartok a sorozattal kapcsolatban.

Az előadás első részében több fényképet, tárgyat, relikviát mutattam meg, amiket az elmúlt években gyűjtöttem a sorozattal kapcsolatban. Illetve ezekhez a tárgyakhoz kapcsolódóan meséltem a Váratlan utazás hátteréről. Eközben, illetve ezután pedig a filmsorozat rajongóinak kérdéseire is válaszoltam. Kaptam több kérdést már az adás előtt is, de alatta is nagyon sokan kérdeztek. Összesen körülbelül 100 kérdésre válaszoltam a 2 órás hosszúságúra nyúlt online adásban.

Amennyiben a Facebookon fent vagy és szeretnéd az adást visszanézni, ezt erre a linkre kattintva teheted meg. Így látni fogod az adás alatt beérkezett kérdéseket, a nézők megjegyzéseit is.

Voltak kisebb üresjáratok menet közben, ezeket kivágtam, így van egy vágott, 15 perccel rövidebb változat, amit pedig beágyaztam ide.

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

A Váratlan utazásaim című könyv egy halomba rakva

Rendeld meg még ma!

Érdekel a könyv, megnézem!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az e-mail-címed!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Megismertem az az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok az abban részletezett jogszerű adatkezeléshez.