Zsolt beszél a Facebook Live-ban

Kíváncsi vagy a Váratlan utazás érdekességeire, kulisszatitkaira? Érdekelnek a sorozattal kapcsolatos tárgyak, relikviák? A Váratlan utazással kapcsolatban adtam egy 2 órás Facebook Live adást. Megmutattam néhány tárgyat a gyűjteményemből, illetve sztoriztam, rajongói kérdésekre válaszoltam.

Úgy gondoltam, ha már Váratlan utazás-találkozót nem lehet szervezni, egy online videós előadást tartok a sorozattal kapcsolatban.

Az előadás első részében több fényképet, tárgyat, relikviát mutattam meg, amiket az elmúlt években gyűjtöttem a sorozattal kapcsolatban. Illetve ezekhez a tárgyakhoz kapcsolódóan meséltem a Váratlan utazás hátteréről. Eközben, illetve ezután pedig a filmsorozat rajongóinak kérdéseire is válaszoltam. Kaptam több kérdést már az adás előtt is, de alatta is nagyon sokan kérdeztek. Összesen körülbelül 100 kérdésre válaszoltam a 2 órás hosszúságúra nyúlt online adásban.

Amennyiben a Facebookon fent vagy és szeretnéd az adást visszanézni, ezt erre a linkre kattintva teheted meg. Így látni fogod az adás alatt beérkezett kérdéseket, a nézők megjegyzéseit is.

Voltak kisebb üresjáratok menet közben, ezeket kivágtam, így van egy vágott, 15 perccel rövidebb változat, amit pedig beágyaztam ide.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!