Lehet, hogy szeretnéd ajándékba adni egy szerettednek a Váratlan utazásaim című könyvemet. Egy a gondod: a közeli jövőben lesz a születésnapja, névnapja vagy bármilyen apropó, a könyv viszont csak augusztusban kerül kiszállításra. Mit tehetsz?

Adhatsz a szerettednek egy „ajándék igazolást”, amivel igazolod, hogy a könyvet megrendelted neki és ugyan még nincs meg, de hamarosan le lesz szállítva. Összedobtam pár ilyen A4-es lap méretű igazolást. A pontozott helyre be tudod írni az ajándékozott nevét.

A PDF-ek nagy méretűek, mert nyomdai felhasználásra készültek, ezért a képek jó felbontásban, tömörítés nélkül vannak a PDF-ben. A PDF mérete pont egy A4-es oldal. Otthoni színes nyomtatóval nyomtathatóak, de ha nagyon fel akarsz vágni, akár egy digitális nyomdába is el tudod vinni az anyagot és egy jobb minőségű papírra is ki lehet nyomtatni. 😊

Több verziót is készítettem, tudsz válogatni!

Kattints a lenti képekre, hogy a PDF-et le tudd tölteni az adatot változatból!

Ajándék igazolások általánosságban a könyvhöz

Ajándék igazolások a Avonlea világa alapcsomaghoz

Ajándék igazolások a Maximális rajongói élmény csomaghoz

Egyszerűbb ajándék igazolások

További ajándék igazolások

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!