Ötórai tea és keksz, Majoros Szidónia beszélget Kozák Zsolttal

Hogyan kerültem ki Kanadába, milyen hely Kanada, a Prince Edward-sziget? Vajon Lucy Maud Montgomery a saját életét írta meg a könyveiben? Az Ötórai tea és keksz című kulturális műsorban Majoros Szidóniával beszélgettem.

A Gospel Café csatorna meghívott az Ötórai tea és keksz című műsorba, hogy a július 1-jei Kanada-nap alkalmából Kanadáról, Lucy Maud Montgomeryről, Anne Shirleyről, a Váratlan utazásról és a Váratlan utazásaim című könyvemről beszélgessünk. Majoros Szidónia, a műsor szerkesztő-műsorvezetője egy közel fél órás interjút készített velem.

Mi volt a legkülönlegesebb helyszín? Látogathatóak a forgatási helyszínek ma is? Miért lett a sorozat címe Váratlan utazás? Miért magánkiadásban adtam ki a könyvemet? Mitől lehet érdekes a könyv olyan Váratlan utazás-rajongónak, aki nem ismer engem? Mikről szólnak a rajongói összejövetelek?

A műsor Facebookon nézhető vissza, illetve beágyaztam az oldalba is, így Facebook-hozzáférés nélkül is megnézhető.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!