A Váratlan utazásaim című könyv borítója

Finisbe fordult a Váratlan utazásról szóló könyvem kiadásának folyamata. Az utolsó simításokat végzi a tördelő a kéziraton, így eljött az ideje annak, hogy felfedjem a könyv címét: Váratlan utazásaim. Máris elárulom, miért ez lett a címe, csak olvass tovább!

Nagyon sok fotó került a könyvbe, a téma egyszerűen igényelte a sok és jó minőségű fotót. A képek beszerzése viszont sok időbe telt, ezért a könyv tördelése, képszerkesztése elhúzódott egy kicsit, de mostanra a végéhez közeledik a folyamat. Egyetlen fotó hiányzik még, de azt leszámítva a könyv be van tördelve, be van szerkesztve. Ellenőrizni kell még több körben, korrektor is meg fogja még nézni. Még van munka, a könyvet ugyanis nem csak megírni és kiadni kell, de el is kell adni. A marketing folyamatokon még dolgozom, de egy újabb mérföldkövet elértem végre!

Ennek örömére gondoltam megosztani Veled, kedves Olvasó a könyv címét, ami a Váratlan utazásaim lett.

Talán kíváncsi vagy, hogyan találtam ki a címet. Először is olyan címet kerestem, ami a sorozatra emlékezteti a rajongókat, hogy már az alapján felismerhessék, ez nekik szól. Tehát valamilyen módon szerettem volna viszontlátni a  „Váratlan utazás” kifejezést. Másodszor pedig jelezni akartam, hogy a könyv egy rajongó élményeiről szól, illetve utalni is akartam a könyv gerincét adó kanadai utazásaimra. Agyaltam egy ideig, jöttek mindenféle ötletek. Például: Az én váratlan utazásaim, Váratlan találkozások, Váratlan pillanatok, Váratlan élmények, Váratlan utazások. Valahogy egyik cím sem volt az igazi. Végül a barátnőm javasolta a frappáns címet, ami annyira megtetszett, hogy nem is kerestem másik változatot. Ez tehát a rövid története a Váratlan utazásaimnak.

Van alcíme is a könyvnek, de abban még nem vagyok teljesen biztos. Van több változat, meg fogom hamarosan kérdezni a rajongókat, hogy nekik melyik tetszik és a visszajelzések alapján véglegesítem az alcímet.

Egy izgalmas kérdés maradt még nyitva: mikor fog megjelenni. Még 2019-ben, karácsony előtt. Egyelőre úgy néz ki, hogy az ősz második felében várható.

A könyv majd online lesz kapható az Avonlea Média weboldalán.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!