Egy virtuális utazásra invitállak Kanadába, Torontóba és környékére, illetve egy nemzetközi VU-találkozóra, ún. Avonlea Conventionre. Az újabb 2 órás Facebook Live adásban elrepültünk a nézőkkel Kanadába, megnéztünk több forgatási helyszínt, eljutottunk többek között a King-tanyára is.

A járvány óta nem nagyon lehet utazni, azért találtam ki, hogy egy élő adással elrepítem a nézőket Kanadába. Volt szó a Kanadába eljutásról (repülés), Kanadáról, Torontóról, a sorozat forgatási helyszíneiről, a nemzetközi találkozóról és természetesen a színészekről, a sorozatról is. Az adás központi eleme a Váratlan utazás volt és a színészek. Viszont szerettem volna a sorozat mellett Kanadáról, Torontóról is mesélni kicsit.

Számos fényképet mutattam a virtuális utazás során, sőt még az Avonlea Convention aukciójáról is bejátszottam egy kis videót. Kaptam több kérdést is az adás alatt, amiket igyekeztem megválaszolni.

Amennyiben a Facebookon fent vagy és szeretnéd az adást visszanézni, ezt erre a linkre kattintva teheted meg. Így látni fogod az adás alatt beérkezett kérdéseket, a nézők megjegyzéseit is.

Voltak kisebb üresjáratok menet közben, ezeket kivágtam, így van egy vágott, rövidebb változat, amit pedig beágyaztam ide.

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

A Váratlan utazásaim című könyv egy halomba rakva

Rendeld meg még ma!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az e-mail-címed!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Megismertem az az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok az abban részletezett jogszerű adatkezeléshez.