Egy virtuális utazásra invitállak Kanadába, Torontóba és környékére, illetve egy nemzetközi VU-találkozóra, ún. Avonlea Conventionre. Az újabb 2 órás Facebook Live adásban elrepültünk a nézőkkel Kanadába, megnéztünk több forgatási helyszínt, eljutottunk többek között a King-tanyára is.

A járvány óta nem nagyon lehet utazni, azért találtam ki, hogy egy élő adással elrepítem a nézőket Kanadába. Volt szó a Kanadába eljutásról (repülés), Kanadáról, Torontóról, a sorozat forgatási helyszíneiről, a nemzetközi találkozóról és természetesen a színészekről, a sorozatról is. Az adás központi eleme a Váratlan utazás volt és a színészek. Viszont szerettem volna a sorozat mellett Kanadáról, Torontóról is mesélni kicsit.

Számos fényképet mutattam a virtuális utazás során, sőt még az Avonlea Convention aukciójáról is bejátszottam egy kis videót. Kaptam több kérdést is az adás alatt, amiket igyekeztem megválaszolni.

Amennyiben a Facebookon fent vagy és szeretnéd az adást visszanézni, ezt erre a linkre kattintva teheted meg. Így látni fogod az adás alatt beérkezett kérdéseket, a nézők megjegyzéseit is.

Voltak kisebb üresjáratok menet közben, ezeket kivágtam, így van egy vágott, rövidebb változat, amit pedig beágyaztam ide.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!