„Hogyan kell elképzelnünk egy Váratlan utazás-találkozót? Honnan jött a találkozó ötlete? ” – Ordasi Brigi, a Rádió Dabas műsorvezetője a Térségi Napló című műsorban beszélgetett velem a május 21-ei Váratlan utazás-találkozóról.

Hogyan jött a találkozók szervezésének az ötlete? Milyen különleges vendégek voltak az évek során, mennyire nehéz ezeket a vendégeket elérni? Hogy zajlik egy ilyen összejövetel? Melyek azok az okok, amelyek elvihetnek bennünket egy ilyen találkozóra? Kiknek érdemes részt venniük rajta? Rádiós interjút készített velem a Dabas Rádió műsorvezetője, Ordasi Brigi. A Váratlan utazással kapcsolatos élményeimről és a május 21-én, szombaton tartandó következő összejövetelről beszélgettünk.

A közel 14 perces interjút itt tudod meghallgatni. (Kattints a lejátszás gombra!)

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!