Sara és Louisa dadus az állomáson az első epizódban

Szeretnél mindig képben lenni kedvenc sorozatoddal kapcsolatban? Érdekelnek a hírek, érdekességek Avonlea világáról? Elárulom azokat a csatornákat, ahol magyar rajongóként magyarul tudsz tájékozódni.

Több csatornát is üzemeltetek a magyar Váratlan utazás-rajongók, Avonlea világát szeretők számára, így számos módon tudod követni a sorozattal kapcsolatos híreket.

Ha fent vagy Facebookon, létezik egy zárt Facebook-csoport Váratlan utazás-rajongók néven. A csoportban rendszeresen megírom a sorozattal kapcsolatos híreket, eseményeket. A csoporthoz erre a linkre kattintva tudsz csatlakozni. Fontos: a belépéshez 3 kérdésre válaszolnod kell! Ebben a blogposztban írtam egy kis kedvcsinálót a csoporttal kapcsolatban. Javaslom, hogy olvasd el!


Javaslom, hogy iratkozz fel az Avonlea világa című leveleimre! Vannak olyan információk, amiket csak emailben osztok meg, vagy ott osztom meg először. Ha nem akarsz semmiről lemaradni, célszerű ezt a csatornát is használni. Ha szeretnél mindig képben lenni, jól tájékozott lenni, iratkozz fel a lenti űrlapon!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az e-mail-címed!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Megismertem az az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok az abban részletezett jogszerű adatkezeléshez.

Erre a blogra is szoktam írni rendszeresen. Érdemes eltenni a könyvjelzők közé a Váratlan utazás-blog címét.

Érdemes Facebookon a magyar Váratlan utazás oldalt is követni. Ha a zárt csoport nem a te világod, akkor a Facebook-oldalt kövesd be! Ezen a linken keresztül éred el a VU-s Facebook-oldalt.

Instagramon is szoktam megosztani képeket, sztorikat. Ha vizuálisabb típus vagy, akkor kövesd a Váratlan utazás magyar Insta-oldalát! Ezen a linken keresztül éred el az oldalt.

Gondolok az Anne Shirley-rajongó magyar közönségre is. Ha Anna-rajongó vagy, akkor ajánlom figyelmedbe a magyar Anne a Zöld Oromból Facebook-oldalt.

Létezik egy annás Insta-oldal is, azt pedig ezen a linken keresztül érheted el.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!