Május 21-én, szombaton újból megrendezésre kerül a sorozat magyar rajongóinak nagy sikerű összejövetele, a VU-találkozó, ahol hozzád hasonló magyar rajongókkal találkozhatsz, beszélgethetsz.

Imádod a Váratlan utazást, de egyedül vagy ezzel a rajongásoddal?

Nem tudsz kivel beszélgetni a Váratlan utazásról, mert a környezeted nem ismeri a sorozatot? Nem is gondolnád, mennyien szeretik és milyen óriási rajongótábora van a sorozatnak! Szeretnél más rajongókkal megismerkedni, beszélgetni? A Váratlan utazás-találkozó neked lett kitalálva! Az összejövetelen olyan emberekkel találkozhatsz és beszélgethetsz, akik hozzád hasonlóan nagy rajongói a sorozatnak, a kornak, annak a békebeli világnak, esetleg az akkori ruháknak.

Mindened a Váratlan utazás, szeretnél még többet megtudni róla?

Fejből tudod az epizódok címeit, idézni tudod Felix vagy Hetty néni aranyköpéseit, de jó lenne még többet megtudni a sorozatról? Kíváncsi vagy kulisszák mögötti sztorikra, érdekességekre? Vannak kérdéseid a Váratlan utazással kapcsolatban? Valami évek óta nem hagy nyugodni a sorozattal kapcsolatban, de nem tudtad kitől megkérdezni?

A találkozón tőlem, Kozák Zsolttól hallhatsz történeteket, érdekességeket, prezentációt kedvenc sorozatodról.

25 éve foglalkozom a Váratlan utazással, biztos fogok tudni neked olyan érdekességet mondani az előadásaimban, amit eddig nem tudtál még róla. Ha kérdésed van, nekem felteheted. Jó eséllyel fogok tudni válaszolni a sorozattal kapcsolatos kérdésekre.

Milyenek voltak a korábbi találkozók?

Sosem voltál még VU-találkozón? Itt olvashatsz egy beszámolót az utolsó találkozóról, ahol a sorozat zeneszerzője, John Welsman volt a vendégünk.

Nézd meg a találkozó hangulatvideóját!

Egy korábbi találkozón pedig a 2019-es kanadai utamról meséltem, forgatási helyszínekről mutattam képeket, videókat a sorozat rajongóinak. Olvasd el az összejövetel beszámolóját, nézd meg a fotókat!

Nézd meg a találkozó hangulatvideóját!

Legyél részese te is a magyar rajongói közösségnek!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!