Maximális rajongói élmény

Régóta vagy Váratlan utazás-rajongó? Minden érdekel, ami a sorozattal kapcsolatos? Érdekel a Váratlan utazásaim című könyv, de nem tudod, melyik csomagot válaszd? Vajon mit takar a maximális rajongói élmény megnevezés a könyvcsomagban?

Amikor elkészült a Váratlan utazásaim című könyvem kézirata és megindult a kiadási folyamat, rögtön tudtam, hogy szeretnék mindenféle extrákat is adni mellé. Azt gondoltam, hogy biztos lesznek olyanok is, akiket csak maga a könyv érdekel, de lesznek olyanok is, akik minél többet szeretnének kapni kedvenc sorozatukból. Így jött a gondolat, hogy az alapcsomag mellett készítek egy nagyobb csomagot is, hogy azok is megtalálják a számításukat, akik a legteljesebb, vagyis a maximális élményre vágynak.

Azt gondolom, hogy a könyv mellé csomagolt 4 ajándékkal (amik közül Avonlea térképe egy különleges extra) is elég komoly élményt kap a vásárló, de érdemes megfontolni a nagyobb csomagot is. Na de mik is kerültek ebbe a csomagba? Hadd mutassam be az elemeket!

Természetesen a Maximális rajongói élmény csomagnak is része a Váratlan utazásaim című könyvem és a 4 ingyenes ajándék. Ezen felül vannak még benne kiegészítő elemek.

Váratlan utazásaim könyv és kiegészítők

Kimaradt fejezetek

A könyv méretét szerettem volna 500 oldal alatt tartani. Ezért 2 olyan fejezetet kivettem belőle, ami talán nem érdekel mindenkit. A Hogyan készült a könyv című fejezetben arról írtam pár gondolatot, hogy jutott eszembe, hogy könyvet írjak és mik voltak a kezdeti lépések. Volt egy nagyobb fejezet is Utazási tippek címmel, amiben a kanadai útjaimmal kapcsolatos tapasztalataimat írtam le. Például hogyan érdemes autót bérelni vagy hogy milyen ételeket, italokat érdemes megkóstolni, ha kijut az ember. A Maximális rajongói élmény csomagban ezek a fejezetek letölthető PDF-ként elérhetőek.

Kimaradt fejezetek PDF-ben

Kanada 2019 prezentáció videó

2019-ben ismét Kanadában jártam egy pár napot. A könyvemmel kapcsolatban, illetve a barátaim miatt utaztam ki, és ha már kint jártam, meglátogattam több forgatási helyszínt is. A 2019-es utazásomról egy rajongói összejövetelen, egy Váratlan utazás-találkozón számoltam be több magyar rajongónak.

Az egyik legtöményebb, legtöbb információt tartalmazó, leghosszabb prezentációmat tartottam a sorozattal kapcsolatban. Nagyon sok érdekességet mondtam a sorozat rajongóinak, több mint 200 képet mutattam meg, azokon keresztül meséltem a Váratlan utazás hátteréről, forgatási helyszíneiről.

  • Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy merre található a Zöld Orom ház, amit a forgatás során használtak?

  • Vajon megvan még az a híd, ahol Gilbert és Anne csókolóztak az Anna című film végén?

  • És mi a helyzet Avonlea templomával? A templomot lehet látogatni? Áll még?

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz a másfél órás videóban!

Mikről hallhatsz, láthatsz még?

  • Hogy is voltak ezek a nemzetközi Váratlan utazás-összejövetelek? Összefoglaló az Avonlea Convention nevű rendezvényekről.

  • Összefoglaló a 2007-es utazásomról, amikor a Prince Edward-szigetre is eljutottam.

  • Tippjeim, ötleteim, ha Kanadába szeretnél kiutazni.

  • A Váratlan utazásaim című könyvemmel kapcsolatos érdekességek.

Nézz bele a prezentációba!

A Maximális rajongói élmény csomagban megkapod a hozzáférést a teljes, másfél órás videóhoz.

John Welsman előadás videó

Váratlan utazás egyik zeneszerzője, John Welsman 2019 novemberében Budapesten járt. Ezen jeles alkalomból egy összejövetelt szerveztem a magyar rajongóknak. John egy lenyűgöző és nagyon érdekes előadást tartott arról, hogy szerez sorozatokhoz zenét. Az előadása végen még a rajongók kérdéseire is válaszolt.

Kukkants bele John előadásába!

Fantasztikusan jól sikerült a rendezvény, az előadásról készült magyar felirattal ellátott 1 órás videóhoz adok neked hozzáférést, ha a Maximális rajongói élmény csomagban veszed meg a könyvemet.

AvCon 2004 videók

A Váratlan utazásaim könyv gerincét a kanadai nemzetközi rajongói összejövetelek, az Avonlea Conventionök adják. Valami azt súgja, szívesen megnéznéd, hogy egy ilyen összejövetel hogyan zajlott. Igazam van?

Amikor kint jártam, főleg fotóztam, akkoriban a mobiltelefonok nem voltak még annyira erősek, mint manapság. Van azért pár kis felbontású, de még élvezhető videóm a 2004 AvConról. Ezek a videók az Avonlea.hu weboldalon elérhetőek voltak korábban, de aztán a Flash technológia bedöglésével már évek óta nem működnek az oldalon.

Egyelőre csak azoknak teszem elérhetővé a videókat, akik a legtöbbet akarják megtudni a sorozatról.

AvCon 2004-es videók

Linkgyűjtemény

Nem csak nekem vannak videóim. A Youtube-on számos videót töltöttek fel rajongók vagy akár Sullivanék az elmúlt évek során. Talán nem is tudod, milyen sok hasznos tartalom, videó létezik, csak egy kicsit keresgélni kell. Csináltam egy listát a neten, pontosabban a Youtube-on fellelhető érdekesebb anyagokból, hogy neked már ne kelljen a kereséssel bajlódnod.

Ha olvastad a könyv tartalomjegyzékét, akkor észrevehetted, hogy számos forgatási helyszínt, rajongónak érdekes helyet gyűjtöttem össze a könyv függelékében. Ezekhez a helyszínekhez weboldalak, Google Maps térképek is tartoznak. Nem kell azzal bajlódnod, hogy ezeket egyesével beírod a böngésződbe: kapsz tőlem egy listát, egy weboldalt, ahol az összes forgatási helyszín linkje össze van gyűjtve.

Sőt nem csak a forgatási helyeket, de a könyvben megtalálható összes linket kigyűjtöttem neked egy weboldalra, hogy ne kelljen vacakolnod a beírással.

Ez a linkgyűjtemény is a Maximális rajongói élmény csomag része.

Linkgyűjtemény

Könyvjelző, képeslapok

Az alapcsomagban van egy könyvjelző és két képeslap. A nagyobb csomagba egy másik könyvjelző és további két képeslap is kerül. A könyvjelző kétoldalas, a másik oldala meglepetés. 😊

Könyvjelző

A két extra képeslap

Személyre szóló dedikálás

A jelenlegi helyzetben nem tudom, mikor lehet ismét biztonsággal Váratlan utazás-találkozót szervezni. Így azt sem tudom, mikor adódik lehetőség, hogy velem személyesen találkozz, és akkor személyesen dedikáljam neked a könyvet. Minden könyvet sajnos nem tudok automatikusan dedikálni, viszont a maximális rajongói élményhez hozzátartozik a dedikálás is. Ezért ha a maximális csomagot veszed meg, személyre szóló dedikálást is kapsz: az általad meghatározott szöveggel írom alá a könyvet.

(A dedikálás kizárólag a nagyobb csomagot megvásárlóknak jár. Velük szemben nem lenne fair, ha kérés alapján olyannak is dedikálnék, aki az alapcsomagot veszi meg. Az a kérésem, ha dedikációt szeretnél, válaszd a Maximális rajongói csomagot!)

Személyre szóló dedikálás

Térkép és tervrajz hajtogatásmentes csomagolása

Az alapcsomagnak is része a gyönyörű térkép és forgatási helyszínek tervrajz, ezeket ajándékba adom. (Az Avonlea térkép születéséről ebben a posztban olvashatsz részleteket.) Alapesetben ezeket összehajtogatva kapod meg. Sajnos össze kell őket hajtanom, csak úgy férnek el a csomagban. Ha nem szeretnéd, hogy össze legyenek hajtva, feltekerve, majd egy papírhengerbe csomagolva is meg tudom oldani a szállítást. Ez egy drágább megoldás, de a Maximális rajongói élmény csomagban ez a szállítás benne van: a térképet és a tervrajzot hajtogatásmentesen kapod meg.

Az az igazság, hogy tényleg olyan szép lett a térkép, és nem mellesleg akkora méretben adom, hogy vétek összehajtani… Viszont az alap szállítási költséget nagyon megdrágította volna, ha az alapcsomagban is így adnám.

Ilyen papírcsőbe kerül a térkép és a tervrajz:

Papírcső csomagoláshoz

Szép hosszú lista… Szerettem volna tényleg annyi extrát, kiegészítőt adni a könyvem mellé, amennyit csak bírok. Találtál benne olyat, ami felkeltette az érdeklődésedet?

Ha még azon gondolkozol, hogy az alap vagy a nagyobb csomagot vedd, azt javaslom, gondold át! Annyival nem drágább a Maximális rajongói élmény csomag, mint amennyivel több van benne.

Kedvet kaptál! Rendeld meg most a Maximális rajongói élmény csomagot!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!

Érdekel a könyv, megnézem!