Olivia és Jasper

A híres kanadai előadóművészekről szóló Bright Particular Stars: Canadian Performers című könyvben olvasta egy rajongó, hogy R. H. Thomson és Kate Nelligan (kanadai-amerikai színésznő) régen randevúztak, amikor együtt tanultak Angliában. A színésznő alakította Sydney Carver tudósnőt a Ha elmúltak a mézeshetek című epizódban.

Nelligan a Toronto Starnak mesélt kapcsolatukról 1992-ben:

„Meg fog ölni ezért. Amikor 17 vagy 18 éves voltam, Rob volt a barátom, de azóta nem találkoztam vele. Láttam néhány filmjét, például a Glory Enough For All minisorozatot, de akkor találkoztunk utoljára, amikor valamilyen középangol nyelvű színdarabban játszottunk az egyetemen, azt hiszem. Ez olyasmi, amit maximum a színészek értenek esetleg.”

Érdekes módon Thomson és Olivia King Dale között is volt kapcsolat, mielőtt a sorozat elkezdődött. Mag és Thomson szomszédok voltak Richmond Hillben, ahol felnőttek, és Mag bevallotta, hogy egy kicsit bele volt habarodva Thomsonba.

Az, hogy kiderült ez az információ a színészekről, talán a legérdekesebb része az egyébként halovány Ha elmúltak a mézeshetek című epizódnak.

A cikk az Avonlea Guide cikkének magyar fordítása, az AvonleaGuide.com szerkesztőjének, Timnek az engedélyével lett publikálva. Az eredeti cikk itt olvasható angolul.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!