Olivia és Jasper

A híres kanadai előadóművészekről szóló Bright Particular Stars: Canadian Performers című könyvben olvasta egy rajongó, hogy R. H. Thomson és Kate Nelligan (kanadai-amerikai színésznő) régen randevúztak, amikor együtt tanultak Angliában. A színésznő alakította Sydney Carver tudósnőt a Ha elmúltak a mézeshetek című epizódban.

Nelligan a Toronto Starnak mesélt kapcsolatukról 1992-ben:

„Meg fog ölni ezért. Amikor 17 vagy 18 éves voltam, Rob volt a barátom, de azóta nem találkoztam vele. Láttam néhány filmjét, például a Glory Enough For All minisorozatot, de akkor találkoztunk utoljára, amikor valamilyen középangol nyelvű színdarabban játszottunk az egyetemen, azt hiszem. Ez olyasmi, amit maximum a színészek értenek esetleg.”

Érdekes módon Thomson és Olivia King Dale között is volt kapcsolat, mielőtt a sorozat elkezdődött. Mag és Thomson szomszédok voltak Richmond Hillben, ahol felnőttek, és Mag bevallotta, hogy egy kicsit bele volt habarodva Thomsonba.

Az, hogy kiderült ez az információ a színészekről, talán a legérdekesebb része az egyébként halovány Ha elmúltak a mézeshetek című epizódnak.

A cikk az Avonlea Guide cikkének magyar fordítása, az AvonleaGuide.com szerkesztőjének, Timnek az engedélyével lett publikálva. Az eredeti cikk itt olvasható angolul.

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

A Váratlan utazásaim című könyv egy halomba rakva

Rendeld meg még ma!

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az e-mail-címed!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Megismertem az az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok az abban részletezett jogszerű adatkezeléshez.