Kíváncsi vagy, hol található az igazi Fehér Homok Szálló? És vajon hogyan néz ki belülről? Gus Pike világítótornya igazi? Meg lehet látogatni? Ellátogatnál az igazi Zöld Orom házba? Vajon hogy néz ki a belseje? Tényleg van benne szoba Marillának és Anne-nek?

Egy virtuális utazásra invitállak Kanadába, a Prince Edward-szigetre.

Az előző Facebook Live adás során már elrepítettem a Váratlan utazás rajongóit Kanadába, és most itt van az adás folytatása is: a Prince Edward-szigetre látogattunk el virtuálisan a nézőkkel.

Először Torontóba tértünk vissza, mivel pár dolog még kimaradt az előző adásból. Megnéztük a Westfield Heritage Village falumúzeumot, ami mind a Váratlan utazásnak, mind az Anne-filmeknek az egyik forgatási helyszíne volt. Aztán találkoztunk Hetty nénivel, Felixszel és Miss Stacey-vel is. Többször jártam Kanadában, több rajongói találkozón vettem részt, ezekből mazsoláztam ki képeket és sztorikat a színészekkel kapcsolatban.

Aztán jött az adás fő témája, a Prince Edward-sziget. Megnéztük a Lucy Maud Montgomeryhez köthető helyszíneket, az igazi Zöld Orom épületet belülről is. De jártunk Gus Pike világítótornyánál és a Fehér Homok Szállónál is, amihez a Dalvay by the Sea hotel külsejét használták a készítők. Számos gyönyörű fotót mutattam a nézőnek a szigetről, még egy naplementét és megnéztünk együtt a tengerparton.

Voltak kisebb üresjáratok menet közben, ezeket kivágtam, így van egy vágott, rövidebb változat, amit pedig beágyaztam ide.

Iratkozz fel az INGYENES Avonlea világával kapcsolatos tájékoztató leveleimre (híreket, érdekességeket, cikkeket, blogposztokat küldök a Váratlan utazással, Anne Shirley és Avonlea világával kapcsolatban)!

Amit mindig is tudni szerettél volna a Váratlan utazás és Anne Shirley világáról: kulisszatitkok, érdekességek, sztorik a színészekről, a forgatásokról egy egyedülálló könyvben egy olyan rajongó tolmácsolásában, aki személyesen járt a forgatási helyszíneken, beszélt a sorozat színészeivel.

Ismét kapható a Váratlan utazásaim című kiadvány e-könyv formátumban!

A Váratlan utazásaim című könyv e-könyv formátumban

Rendeld meg még ma!