A King család

Érdekel a Váratlan utazás és Anne Shirley világa? Bár régi sorozatokról, filmekről beszélünk, azért még mindig akad egy-egy új hír, érdekesség. Szeretnél képben lenni, szeretnél első kézből értesülni kedvenc gyerekkori sorozataiddal kapcsolatos hírekről?

Tudtad, hogy Sullivanék valami Váratlan utazással kapcsolatos projekten dolgoznak? Belebegtettek valami feldolgozást vagy folytatást, ami a régi sorozathoz köthető. Nem tudok semmi biztosat, semmi részletet, csak annyit, hogy dolgoznak valamin, ami a Váratlan utazáshoz kapcsolódik.

És azt tudtad-e, hogy a sorozat gyönyörű zenéjét komponáló John Welsman zeneszerző 2019 őszén Budapestre látogat? Ebből az alkalomból egy újabb Váratlan utazás-találkozót fogok szervezni.

Ugye nem akarsz lemaradni ezekről az érdekes hírekről?

Persze, tudom, fent vagy Facebookon, ott úgyis lesz róla hír, megosztja valami ismerős. Abban a hírfolyamban, ami percről percre változik, amiről ha elkattintasz, majd visszamész, már mást látsz. És ha nem veszed észre az ismerős megosztását?

A levél ott marad a postafiókodban akkor is, ha 5 perc múlva mész vissza a leveleződbe meg akkor is, ha másnap. Miért ne iratkoznál fel egy olyan csatornán a Váratlan utazással vagy Anne Shirley-vel kapcsolatos információkra, amin az információ biztosan eljut hozzád? Miért ne kaphatnál Avonlea világáról néha egy-egy tájékoztató üzenetet emailben?

Ha szeretnél mindig képben lenni, jól tájékozott lenni, iratkozz fel most az Avonlea világa tájékoztató leveleimre a lenti űrlapon!